今日去覆診.....
我最唔希望ge 野發生左...個e 生話..:
好采ge 就係caca依加仲肯自己食野...!
但係食左咁耐藥都冇好過....而且好嚴重!!!...個姑娘仲話caca依要反轉左..先 可以平衡 到 .咁姐係話caca 已經到左180度..!!
所以e生叫我一係就再睇落去...一係就......人道xx!!!!
我知道e 生咁講....其實已經係冇辦法..!!!
我估可能人道xx 只係遲同早ge 問題!...!
遲d 我要反學...根本冇人可以睇住caca!!..唉........養caca 冇1個月...已經......
大富翁 2008-5-18 12:10:53 AM
原帖由 阿度 於 2008-5-17 11:04 PM 發表
有冇考慮睇多個醫生?
例如book tiger~拎多個醫生意見

有諗過....但我錢包唔俾我去睇佢..
但我諗住去睇betty..
elyse)) 2008-5-18 12:18:35 AM
你有無試下找第二個vert..
你係caca最親的人,如果連你都放棄佢..
莫講話醫生,連任何人都救唔到佢家..

連caca佢自己都肯食野...
咁姐係佢自己都唔想死,唔想離開你啦..
加油吧!
大富翁 2008-5-18 12:23:11 AM
原帖由 elyse 於 2008-5-18 12:18 AM 發表
你有無試下找第二個vert..
你係caca最親的人,如果連你都放棄佢..
莫講話醫生,連任何人都救唔到佢家..

連caca佢自己都肯食野...
咁姐係佢自己都唔想死,唔想離開你啦..
加油吧!

多謝你..!!
我唔會放棄佢...
我想搵betty...!!
mim0510 2008-5-18 12:33:06 AM
加油呀.......唔好放棄
small_tra 2008-5-18 04:38:45 PM
搵betty睇下先啦~!
冇$~可唔可以同屋企人借住先丫~?
搵左betty~睇下betty點講先啦~
你睇果個e生咩e生黎架~?

caca你快d好返啦~~你主人好擔心你架~!
知唔知道~!?
+油丫caca既主人~!
rabbitrabbit 2008-5-28 08:38:40 PM
冇1個月...已經.......     :043:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

我do not have rabbit !!!!!!!!!
我想要 rabbit !!!!!!!!
由細到大都好鐘意兔兔,但係屋企人俾好多理由我唔俾我養 ............
我 VERY like 兔兔, 但係屋企人唔 like 兔兔.
我 do many things 想屋企人俾我養兔兔, 但係唔俾我養.....
我   LOVE    兔兔 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

快速發帖