鑽石山荷里活廣場 - 全民齊心抗災

為救援四川災民,荷里活廣場舉辦多項慈善籌款活動,希望市民能踴躍解囊,籌募更多善款,為災民提供糧食、食水和帳篷等緊急救援物資,以解決燃眉之急,協助災民度過難關。香港兔友協會亦被邀請參與籌款項目-『兔兔慈善大使慈善攝影』為四川地震災民出一分力,籌得的善款將全數撥捐世界宣明會。

美食及福袋義賣
只要現場捐款,即可於場內品嘗聘珍樓點心、飯廳美食及金煌庭小食等。此外,荷里活廣場更設福袋義賣,內附精美禮品小食,每個慈善價$30,為災區籌募善款。
日期:5月24日及25日 (星期六及日)
時間:中午12時至下午7 時
地點:荷里活廣場一樓明星廣場

睇戲救災民
嘉和荷里活廣場捐出早場電影收入,幫助四川災民。

日期:5月24日及25日 (星期六及日)
時間:早場電影 (中午12時)
電影:柴犬奇蹟物語、低清老翻王

卡通人物及兔兔慈善大使慈善攝影

多位卡通人物及可愛兔子將現身明星廣場與市民拍照,只要捐款$20予宣明會,即可獲即影即有相片。

日期:5月24日 (星期六) 及 5月25日 (星期日)
時間:中午12時至下午5 時 及 中午12時至下午6 時
地點:荷里活廣場一樓明星廣場

請將捐款放入 『世界宣明會』 捐款箱,所有善款將全數撥捐世界宣明會
每張美食換領劵只限換領美食一款及每張攝影劵只限拍攝即影即有相片一張。

活動如有更改,恕不另行通知。

查詢電話:21188811

阿度 2008-5-22 12:40:39 AM
斷左腳去唔到:011:
casey 2008-5-22 12:51:34 AM
唔知係咩兔兔呢???:060:
Colleen 2008-5-22 01:17:20 AM
點解香港有咁多活動ga?! 呢度始終唔係中國人既地方,一d fund-raising 既活動都唔見!!!
nytong 2008-5-22 10:16:03 AM
兔兔都可以幫手籌款, 好有意義~好感動..... :063:
nievedith 2008-5-22 12:19:00 PM
見到呢個POST, 感覺上兔兔係HK愈來愈受重視呢 :037:
tong_man_tong 2008-5-22 03:24:06 PM
我想問我可唔可以帶自己的兔兔去家 ?
wesky 2008-5-22 03:26:25 PM
無話唔可以既
或唔定有人想同你隻兔兔影相哩~~
tong_man_tong 2008-5-22 05:54:48 PM
:053: 嵐嵐都好想幫手

快速發帖