miffy 仔 :053:

媽咪你幾時返黎丫 ~~~~~

媽咪你幾時返黎丫 ~~~~~

菜菜 *0* 唔夠高tim.... 菜菜走左

菜菜 *0* 唔夠高tim.... 菜菜走左

wesky 2008-5-22 07:16:25 PM
MIFFY 仔 對紅眼真係好紅啊~~
係咪相機影起咁 定係真係咁紅架??
casey 2008-5-22 07:20:04 PM
係囉
我都想問下
佢隻眼仔本身係點既色
Colleen 2008-5-22 07:27:58 PM
miffy 媽應該開左flash 丫

影兔最好唔好開flash,你影到佢既retina ar
HazukiYada 2008-5-22 07:51:45 PM
哈哈.. 第二張好得意 ^^
菜菜呀..媽咪隻腳阻住~~ XDD
lingyan 2008-5-22 07:56:35 PM
唔開flash會影得唔清楚。

白色既毛毛團,好鬼難影相。
成日反哂光。
TINA 2008-5-22 11:18:16 PM
miffy等你回來,個樣好渴望呀,,,
同埋,佢好白呀,,,,
真的是"小白兔"呀:063:
nievedith 2008-5-22 11:32:52 PM
佢等左你回來個張好得意啊~ 個樣好期待呢
hh0 2008-5-22 11:49:37 PM
我d 相唔用flash架
都好清楚同sharp
用左會變紅眼同對眼仔唔好
mim0510 2008-5-22 11:51:04 PM
一個白色另一個黑色,呢2隻色真係好難影ga
casey 2008-5-23 12:08:00 AM
係呀
白雪雪就反光
黑蚊蚊就冇眼耳口nose
阿度 2008-5-23 12:09:32 AM
開flash會對眼唔好架
一係你就將個flash向另一邊閃再加柔光罩
我宜家就係咁同佢地影相架
lingyan 2008-5-23 12:46:12 AM
我個部只係普通傻瓜機(FX55) XD

點樣可以唔開 FLASH 又可以影得清楚 D AR?

hh0 2008-5-23 12:55:43 AM
我用手機咋, 都ok 自動既
阿度 2008-5-23 01:02:38 AM
咁就難d啵~~哈哈:030:

快速發帖