各位兔友,

MINI-HOUSE係我地交流兔兔心得既好地方,我地會定時定候online:039:
我諗兔兔一定想参與埋一份:057 大家都知自己既仔女幾8掛架喇:031:  )
所以我地放兔兔出黎玩個陣,就係佢地online既時候,你地可以係度幫兔兔online,幫兔兔講下做緊咩...跳兔子舞定偷緊野食...:062:
等佢地都上網同兔友chat下:033: :033:

毛毛...online
毛毛:我玩緊火車"娟"山"龍"呀!今日媽媽買左新玩具俾我,好好玩呀!I'm loving it:023:  

casey 2008-5-24 12:14:36 AM
你0個d係咩糧呀??
唔似spca比0個隻既

係呢
個新玩具佢地中唔中2呀??
之前白雪雪0係spca都有0家
lingling 2008-5-24 12:16:26 AM
原帖由 wesky 於 2008-5-24 12:14 AM 發表
FIFI 小心跌埋落個樽到啊~~ :027:
佢為左食咩都唔理,就算毛毛想非禮佢,佢都一於少理:043:
死衰鬼 2008-5-24 12:19:11 AM
原帖由 lingling 於 2008-5-24 12:16 AM 發表
佢為左食咩都唔理,就算毛毛想非禮佢,佢都一於少理:043:

:043: :043:
就話點都左唔到毛毛非禮佢嫁啦  快d食肥d等毛毛唔想搞佢仲好:040: :040:
lingling 2008-5-24 12:32:35 AM
原帖由 casey 於 2008-5-24 12:14 AM 發表
你0個d係咩糧呀??
唔似spca比0個隻既

係呢
個新玩具佢地中唔中2呀??
之前白雪雪0係spca都有0家
spac得一小包,佢一早食晒 lu!個隧道佢地鍾意呀,跑跑下又係下面穿過,有時又訓係下面:070:
係Q兔買,$38好抵玩又可以俾佢地任咬:073:
lingling 2008-5-24 12:37:32 AM
原帖由 死衰鬼 於 2008-5-24 12:19 AM 發表

:043: :043:
就話點都左唔到毛毛非禮佢嫁啦  快d食肥d等毛毛唔想搞佢仲好:040: :040:
遲D唔駛擔心,毛毛下星期3要做公公喇!:068:
casey 2008-5-24 12:46:08 AM
咁抵玩
r記賣45蚊呀
等我都買番個先

我spca比0個包好大包0家
不過我話我要少少得喇
因為唔知好唔好,想同佢轉ocbow
費事浪費,只要左一半
咁佢有冇比包apd草你呀??

係呢
你係咪比日本糧佢食呀??
唔係咁好0家喎
lingling 2008-5-24 01:10:29 AM
原帖由 casey 於 2008-5-24 12:46 AM 發表
咁抵玩
r記賣45蚊呀
等我都買番個先

我spca比0個包好大包0家
不過我話我要少少得喇
因為唔知好唔好,想同佢轉ocbow
費事浪費,只要左一半
咁佢有冇比包apd草你呀??

係呢
你係咪比日本糧佢食呀??
唔係咁好 ...
呢度大埔龍X村要$50呀!
無草呀,俾得一包半隻手掌大既糧我咋!
日本糧唔好架??:067: 我都唔知,係買毛毛個陣個店員話佢食開,咪食到而家囉!甘邊隻糧好呀?等佢地食完轉糧先!
casey 2008-5-24 01:14:14 AM
又會咩都唔比既

lee到既兔友多數都係比oxbow既糧
其實apd同oxbow既營養差不多
但係價錢都差幾多下
所以我簡oxbow囉
而日本糧就..........兔協話有人捐比佢地
佢地都會唔要
so.......我一聽完之後就將兩包半既日本糧都唔要
轉左oxbow,你唔好食哂先轉呀
因為要慢慢轉0家
wesky 2008-5-24 01:17:26 AM
日本糧 有味精   兔兔會飲多好多水~~
食得多仲會肥tim~~
Colleen 2008-5-24 01:19:55 AM
好似話日本糧易肥同兔兔飲完會勁飲水,通常都係比寵物店呃先會買,大部份我識既兔友都係食oxbow gei
lingling 2008-5-24 01:40:22 AM
毛毛食完都係飲好少水,甘毛毛咪好唔正常:067:
聽日即刻去買包OXBOW糧先得!
Colleen 2008-5-24 01:46:21 AM
原帖由 lingling 於 2008-5-24 01:40 AM 發表
毛毛食完都係飲好少水,甘毛毛咪好唔正常:067:
聽日即刻去買包OXBOW糧先得!

記住轉糧要慢慢轉丫
lingling 2008-5-24 02:03:21 AM
原帖由 Colleen 於 2008-5-24 01:46 AM 發表

記住轉糧要慢慢轉丫
毛毛都係等下星期做左絕育手術好返先轉,驚佢唔適應!
lingyan 2008-5-24 11:17:54 AM
要絕育就唔好幫佢轉住LA。

好返哂就幫佢轉LA,
以前 MIFFY 都係食日本糧,飲超多水。

不過你去邊到幫佢絕育丫 ?
Colleen 2008-5-24 05:29:26 PM
我記得.spac ma!!:046:

快速發帖