fifi你係女仔黎架,甘為食好易俾人呃架:040:

wesky 2008-5-24 01:50:56 AM
果然好喂食~~ 好好玩啊    被兔媽玩~~
兔媽一定玩得好開心啦 :031:
lingling 2008-5-24 01:54:15 AM
原帖由 wesky 於 2008-5-24 01:50 AM 發表
果然好喂食~~ 好好玩啊    被兔媽玩~~
兔媽一定玩得好開心啦 :031:
佢真係好好玩架,有時覺得佢真係唔似兔架:073: :073:
阿度 2008-5-24 02:08:57 AM
我睇住都隨時暈:056:
fifi究竟暈唔暈架, 可能佢心諗: 你走完未呀~我好暈啦
lingling 2008-5-24 02:11:54 AM
原帖由 阿度 於 2008-5-24 02:08 AM 發表
我睇住都隨時暈:056:
fifi究竟暈唔暈架, 可能佢心諗: 你走完未呀~我好暈啦
佢一定心諗:你玩夠未呀?好想食呀:063: :063:
阿度 2008-5-24 02:13:40 AM
原帖由 lingling 於 2008-5-24 02:11 AM 發表
佢一定心諗:你玩夠未呀?好想食呀:063: :063:

呢樣一定有諗~~哈哈
轉極都冇得食:042:
lingling 2008-5-24 02:16:22 AM
原帖由 阿度 於 2008-5-24 02:13 AM 發表

呢樣一定有諗~~哈哈
轉極都冇得食:042:
甘為食唔做多d運動好易肥架!玩佢都係為佢好咋:073: :073:
阿度 2008-5-24 02:18:38 AM
原帖由 lingling 於 2008-5-24 02:16 AM 發表
甘為食唔做多d運動好易肥架!玩佢都係為佢好咋:073: :073:

巧立明目地玩fifi:040:
casey 2008-5-24 02:19:02 AM
睇見你同fifi咁開心
真係可喜可賀:002:
lingling 2008-5-24 02:35:07 AM
原帖由 阿度 於 2008-5-24 02:18 AM 發表

巧立明目地玩fifi:040:
其實自星期一領養佢之後,都玩左3次架喇!:031: :031:
lingling 2008-5-24 02:40:23 AM
原帖由 casey 於 2008-5-24 02:19 AM 發表
睇見你同fifi咁開心
真係可喜可賀:002:
佢同毛毛真係好唔同架!毛毛比較靜,fifi就一d都唔怕陌生,第一日返黎已經訓得好有安全感,第二日放佢出黎玩,佢就係甘跳兔子舞,仲好開心甘四圍跑!毛毛跟住佢都俾佢伸左幾腳,真係無佢修:026: :026:
阿度 2008-5-24 02:41:15 AM
fifi可能完全唔知比你玩緊~
仲以為有野食..哈哈:040:
lingling 2008-5-24 02:47:21 AM
原帖由 阿度 於 2008-5-24 02:41 AM 發表
fifi可能完全唔知比你玩緊~
仲以為有野食..哈哈:040:
傻兔有傻福麻!:031:
阿度 2008-5-24 02:49:14 AM
原帖由 lingling 於 2008-5-24 02:47 AM 發表
傻兔有傻福麻!:031:

所以咪遇到你呢個主人囉:070:
lingling 2008-5-24 02:55:48 AM
原帖由 阿度 於 2008-5-24 02:49 AM 發表

所以咪遇到你呢個主人囉:070:
我入紙領養佢個陣,之前都有人hold左架,個個人放棄左,先輪到我咋!真好彩:033:

快速發帖