髮後"雞"

TINA 發表於 2008-05-30 01:02|只看該作者|倒序瀏覽|打印
今天帶阿雞去剪髮,,,,
嘩,,,,,真的是唔同晒....
原本啡色,,,有d型型地的,,,,
但係,,,,一剪之下,,,
就變了,,,
白白地色的"白切雞"

剪毛後,,,,

剪毛後,,,,

剪毛前,,,,

剪毛前,,,,

Cwk 2008-5-30 01:10:13 AM
唔知係咪燈光問題
剪完之後個頭仔都係啡色
不過就多個白雪雪o既pat pat  XD
TINA 2008-5-30 01:11:56 AM
不是呀,,,,真的是變了白色呀
好攪笑,,,,
不過,,,佢唔開心,,,唔想見人啊
:036:
wesky 2008-5-30 01:19:05 AM
似係背部同個pat 變白了~~
兔毛的根部係淺色d架~
所以剪短左毛會變淺色~
呵呵~
Colleen 2008-5-30 01:32:25 AM
睇下第一\張,訓覺個樣都咁慘 >< ar 雞,都唔係咁差jei,唔駛唔happy wor
大富翁 2008-5-30 01:34:21 AM
d 毛毛點鰭剪完會變曲曲地ge??!!
而且好似肥左...
阿度 2008-5-30 01:36:27 AM
第一張阿雞真係好唔開心咁~~
剪完都好型丫~~唔好唔開心
lingling 2008-5-30 02:09:05 AM
最尾個張d毛好似綿羊,軟綿綿!:021:
TINA 2008-5-30 03:23:35 AM
各個呀,,,
我發覺阿雞真係唔開心,,,,
佢成晚唔彩我,只是訓在地下,,,
又唔行來行去,,,
好沮喪甘,,,,
我都唔知係咪做錯事了,,,,,
唉,,,,,
我今晚都成晚已經摸摸佢,,,,又氹佢,,,,
:024:
紫貓)) 2008-5-30 03:27:42 AM
比D時間佢適應下..唔怕GE..都幾清爽AR ^^
Colleen 2008-5-30 04:11:51 AM
會唔會佢飛髮果時嚇親丫??
nievedith 2008-5-30 10:47:28 AM
係law~ 第一張個樣勁down 呀
百厭星_BB 2008-5-30 11:38:13 AM
:015:
我諗佢真係唔多happy
但係佢又冇得選擇剪定唔剪..唯有受死啦...
你點反抗都係難逃一死...要做"白切雞"架喇
mim0510 2008-5-30 01:10:45 PM
唔開心啊!!!!!

好似剪到一達達咁~~~~~
casey 2008-5-30 04:48:29 PM
0係到cut0家
我都想同白雪雪去呀
幾多錢呀??

快速發帖