你地睇唔睇得出佢地兩個有咩分別?
大富翁 2008-6-2 06:10:28 PM
小丸真係好勁呀.!!
佢識得打開.!而波波就唔識...
而且小丸停左d 糧就會走開邊食...
而波波就會企係到食...
咁樣好易俾人捉到咖..!波波要學下小丸啦!
鑰匙 2008-6-2 06:15:23 PM
你留心d睇下, 波波雖然開唔到, 但佢識得去搵小丸幫手.
nievedith 2008-6-2 06:21:11 PM
哈, 小丸偷食有一手啊~ 自己識頂開個蓋, 之後又會拿一些走去第二度食 (但唔明佢收左去那). 好像食自助餐咁, 食完一ROUND又一ROUND. 最勁係佢第二野, 一頂成個蓋掉開了, 好有氣勢. :051:
波波卻不懂開, 蓋合了後便不懂再開, 又係案發地方度食, 呢個兇手好易捉啊! :057:
nievedith 2008-6-2 06:22:01 PM
原帖由 鑰匙 於 2-6-2008 18:15 發表
你留心d睇下, 波波雖然開唔到, 但佢識得去搵小丸幫手.

我仲以為小丸食完再食過TIM~ 原來係做HELPER.
大富翁 2008-6-2 06:22:38 PM
係wo...佢會行過去小丸到!!
叫佢幫手開.!!
佢地好中意一齊偷野食!~
Colleen 2008-6-2 06:27:17 PM
嘩................小丸勁得咁犀利,係咪女仔黎ga? 波波就有d似女仔la,開唔到要小丸開,就好似我開唔到d野要兔爸開咁la!

coinss 2008-6-2 06:41:13 PM
無分別~~~~~
一樣都係咁為食
designstevenyu 2008-6-2 06:58:39 PM
:046: 小丸好似美斯
small_tra 2008-6-2 07:44:30 PM
小丸好勁丫~!!!

波波個樣好得意丫~!:023:
HazukiYada 2008-6-2 07:50:17 PM
哈哈.. 小丸好勁呀!! 一野頂開..
我都係用呢d 盒黎裝佢d Alfafa..
咁個盒有4邊開啦.. 我開左兩邊或三邊比佢..
魚魚識咬開另一邊.. 跟住頂開個盒食.. XDD
casey 2008-6-2 08:10:08 PM
小丸同白雪雪一樣呀
搵野食冇難度呀
nievedith 2008-6-3 12:10:53 AM
原帖由 HazukiYada 於 2-6-2008 19:50 發表
哈哈.. 小丸好勁呀!! 一野頂開..
我都係用呢d 盒黎裝佢d Alfafa..
咁個盒有4邊開啦.. 我開左兩邊或三邊比佢..
魚魚識咬開另一邊.. 跟住頂開個盒食.. XDD

下次不如映底佢比大家睇丫, 我想起都覺得好好笑呢 :023:
TINA 2008-6-3 12:17:07 AM
是呀,,,,兔兔好叻,,,,
都唔明佢地點解識開蓋,,,
有好潛能呀,,,,
鑰匙 2008-6-3 12:20:54 AM
原帖由 nievedith 於 2008-6-3 12:10 AM 發表

下次不如映底佢比大家睇丫, 我想起都覺得好好笑呢 :023:

我都想睇ar !

快速發帖