係咪似模似樣呢??
大家一齊黎整下啦~
http://www.magmypic.com

vice0926 2008-6-15 07:54:09 PM
嘩..咁似樣ge!XD

你地d兔兔好有明星相喔!:044:
Colleen 2008-6-15 08:33:49 PM
隻隻兔都好靚~

vice 你果2隻咪一樣都係好有明星相 ^^

多謝各位支持包包,駛唔駛要簽名丫? 我可以油黑包包既腳,比個簽名你地ga wor~:073: :073:

coinss 隻兔都好似叫奶茶:017:
coinss 2008-6-15 08:39:03 PM
原帖由 Colleen 於 2008-6-15 08:33 PM 發表
隻隻兔都好靚~

多謝各位支持包包,駛唔駛要簽名丫? 我可以油黑包包既腳,比個簽名你地ga wor~:073: :073:

係啊~我隻都係叫奶茶~
vice0926 2008-6-15 10:57:45 PM
原帖由 Colleen 於 15-6-2008 08:33 PM 發表
隻隻兔都好靚~

哈!呀包包真係好可愛呀!!
nievedith 2008-6-16 02:07:15 AM
波子到也~~~~
佢到奶茶好像啊 :014:

Colleen 2008-6-16 02:18:10 AM
波子ma,呢張好靚丫~
nievedith 2008-6-16 01:29:44 PM
thanks~

係la, 我要包包的簽名相啊!!  何時可以油黑包包腳仔並寄過來!? 可不可以附加muffin的簽名呢 ? :031:
zipzip 2008-6-16 01:49:36 PM
哈哈..
係喎..奶茶同其他幾隻兔兔都好似樣呀~

咁咪 又撞名.又撞樣 :073: :073:
zipzip 2008-6-16 01:50:27 PM
我想問下大家點整"人頭" 架?
我搵唔到呀~~
thx~~
wesky 2008-6-16 01:52:47 PM
控制面板 >> 編輯個人資料 >> 個性化資料~
頭像大小 長180px
zipzip 2008-6-17 01:15:50 AM
唔該晒..等我試下先
百厭星_BB 2008-6-19 06:58:46 PM
EmCee * BB..........Rap STAR.....!!

我自己又整返張先!:057:

蚊_荷蘭垂耳兔 2008-7-6 02:09:52 PM

囡囡好野:031:
蚊_荷蘭垂耳兔 2008-7-6 02:11:13 PM
原帖由 百厭星_BB 於 2008-6-19 06:58 PM 發表
EmCee * BB..........Rap STAR.....!!

我自己又整返張先!:057:
http://b1.magmypic.com/uploads/c/7a/c7a0ef44128cac7f8 ...

真係好似囡囡:026:
小豬:) 2008-7-27 05:26:47 PM
原帖由 蚊_荷蘭垂耳兔 於 2008-7-6 02:11 PM 發表

真係好似囡囡:026:

小豬都好似...

快速發帖