心定哂

casey 發表於 2008-06-27 18:45|只看該作者|倒序瀏覽|打印
好開心:055:
因為黑白都冇事喇
佢地只係腳皮發炎
唔係腳瘡......
betty話好多人都唔識分
只要(茶)vaseline就得,咩都冇比我
仲要買vet bed,指定要0係兔協到買
兩個都body check左.兩個都好好

仲有黑蚊蚊d牙冇事喇,生得好好
betty話佢好叻,同好乖
betty話白雪雪super naughty
betty同白雪雪body check完,佢就0係個袋到不停咁dum地
betty都擰下個頭

colleen 你而家咁舖個籠同埋同佢(茶)vaseline就得0家喇
唔好再怪自己同唔開心喇
Colleen 2008-6-28 02:36:24 AM
原帖由 casey 於 2008-6-28 01:10 AM 發表

其實MUFFIN 生成點
有冇膿呀?

幾大粒ga,紅紅地色咁lor,不過冇膿,中間仲硬硬地tim!
seefun 2008-6-28 04:01:08 AM
兔協有兩款vetbed賣的.
一隻普通vetbed就好似stationR果隻,約一百元.
另一隻是"Vetbed Gold",價錢約貴一倍.
兩隻分別在於厚薄承托力,"Vetbed Gold"厚d靚d.
承托力好d當然更能減輕腳底的壓力喇.
可以上兔協睇下或打電話問下有冇貨.
lingyan 2008-6-28 11:01:36 AM
咁等我出左糧先買塊俾兔兔先。
casey 2008-6-28 12:09:37 PM
原帖由 Colleen 於 2008-6-28 02:36 AM 發表

幾大粒ga,紅紅地色咁lor,不過冇膿,中間仲硬硬地tim!

betty話腳瘡係好嚴重既
會生0係腳底or 側邊
會腫起幾大粒0家
有膿and會穿先係腳瘡
我諗你都唔係腳瘡

如果可以你可以post d相大家睇下
咁你咪可以更加安心囉
casey 2008-6-28 12:10:02 PM
原帖由 seefun 於 2008-6-28 04:01 AM 發表
兔協有兩款vetbed賣的.
一隻普通vetbed就好似stationR果隻,約一百元.
另一隻是"Vetbed Gold",價錢約貴一倍.
兩隻分別在於厚薄承托力,"Vetbed Gold"厚d靚d.
承托力好d當然更能減輕腳底的壓力喇.
可以上兔協睇下或 ...

唔該哂你呀
:002:
百厭星_BB 2008-6-28 02:13:56 PM
:015:
點解你隻兔兔成日都要睇E生咁既
你O係佢地身上真係洗左唔小錢咁喎
你老公冇   "炸你型" 咩?

點都好..兔兔冇事就萬事得架喇:020:
casey 2008-6-28 02:25:53 PM
好彩又冇喎

以前我都覺得同兔兔睇醫生好多錢
但係原來佢有起事上0來就會第一時間搵錢同佢睇醫生0家喇
百厭星_BB 2008-6-28 02:32:27 PM
原帖由 casey 於 2008-6-28 02:25 PM 發表
好彩又冇喎

以前我都覺得同兔兔睇醫生好多錢
但係原來佢有起事上0來就會第一時間搵錢同佢睇醫生0家喇

:057: 有個咁O既老公又幾好喎
做女人O係某個程度上都幾好既
vice0926 2008-6-28 04:13:48 PM
咦?咁咪即係mio同埋hachi果d都唔係腳瘡咯?
我仲諗住今日近近地去 r 記 買兩塊腳墊比佢地tim!
betty話一定要兔協果隻牙?
其實有冇人知道大約幾大塊ga?
我怕個籠擺唔落.....
casey 2008-6-28 05:37:19 PM
原帖由 vice0926 於 2008-6-28 04:13 PM 發表
咦?咁咪即係mio同埋hachi果d都唔係腳瘡咯?
我仲諗住今日近近地去 r 記 買兩塊腳墊比佢地tim!
betty話一定要兔協果隻牙?
其實有冇人知道大約幾大塊ga?
我怕個籠擺唔落.....

你兩兔兔都一定唔係
我諗你唔洗去睇
同佢(茶)VASELINE啦

至於VET BED 打去兔協問下
我都諗住問下先
Colleen 2008-6-28 07:14:59 PM
原帖由 casey 於 2008-6-28 12:09 PM 發表

betty話腳瘡係好嚴重既
會生0係腳底or 側邊
會腫起幾大粒0家
有膿and會穿先係腳瘡
我諗你都唔係腳瘡

如果可以你可以post d相大家睇下
咁你咪可以更加安心囉

我諗好大機會係腳瘡bor,因為muffin 粒野中間硬硬地,我懷疑係之前已經穿左而結蕉....

而家我keep 住幫佢查vaseline 都冇問題,都唔算太擔心....

下個月可以既話帶佢去絕育順便睇埋..

因為兔爸係度話貴,咁其實,又貴又分分鐘冇用,都係唔去睇la (而家),橫豎muffin 隻左腳好左d lor

快速發帖