今日同兔媽yan 去買o左張瑜伽墊俾囡囡~~同個兔欄簡直fit 到爆~~而家可以舒服咁坐o係地下同囡囡玩啦~~~:070:
夜d post 相:072:
chrisyan 2008-7-1 03:44:39 AM
原帖由 ‵小瑩 :] 於 2008-7-1 02:12 AM 發表
望到都覺得軟林林好舒服咁啊@@
咁樣佢就唔會sin腳喇!

係呀~因為我間房用瓷磚~佢地一定會sin腳~
用左呢塊mat,除左唔sin腳,仲防止腳瘡形成:009:
chrisyan 2008-7-1 03:46:21 AM
原帖由 Colleen 於 2008-7-1 03:21 AM 發表
好正丫................我都想買丫 >  

但係你唔係由得佢地通屋走架咩?
因為我間屋成間屋得我間房地下乾淨:025: 所以我先用兔欄+mat咋~
Colleen 2008-7-1 03:48:11 AM
原帖由 chrisyan 於 2008-7-1 03:46 AM 發表

但係你唔係由得佢地通屋走架咩?
因為我間屋成間屋得我間房地下乾淨:025: 所以我先用兔欄+mat咋~

包包都係一日得3-4個鐘通廳走ga ja.....同埋有呢張就唔驚佢會有腳瘡la
coinss 2008-7-1 01:52:12 PM
張瑜伽墊可唔可以洗架?
nhm 2008-7-1 01:54:00 PM
原帖由 coinss 於 2008-7-1 13:52 發表
張瑜伽墊可唔可以洗架?

應該就唔得啦~~但可以抹O既~~:039:
nhm 2008-7-1 01:55:43 PM
原帖由 Colleen 於 2008-7-1 03:48 發表

包包都係一日得3-4個鐘通廳走ga ja.....同埋有呢張就唔驚佢會有腳瘡la

呢張野仲係防水架~
有水有尿~一抹就抹得走~
designstevenyu 2008-7-1 11:36:54 PM
欄好易跳出來:053:
nhm 2008-7-2 12:46:30 AM
原帖由 designstevenyu 於 2008-7-1 23:36 發表
欄好易跳出來:053:

你知唔知個欄有幾高...:015:
足足兩呎半:006: :007:

nievedith 2008-7-2 03:11:37 AM
原帖由 nhm 於 1-7-2008 13:54 發表

應該就唔得啦~~但可以抹O既~~:039:

yoga墊係軟膠, 兔爸都有一張, 我試過用水洗, 之後曬反乾, no problem!
nievedith 2008-7-2 03:12:26 AM
原帖由 chrisyan 於 1-7-2008 03:42 發表

我個籠放o係書檯架~因為書檯大張~
放上去o岩o岩好~:010:

咁你張書檯咪用不到來讀書law :046:
chrisyan 2008-7-2 03:55:34 AM
原帖由 nievedith 於 2008-7-2 03:12 AM 發表

咁你張書檯咪用不到來讀書law :046:

我溫書都係o係自修室~
自己睇書就不惱鍾意O係床睇~
書檯仲可以擺部notebook同雜物~:053:
chrisyan 2008-7-2 03:56:31 AM
原帖由 nievedith 於 2008-7-2 03:11 AM 發表

yoga墊係軟膠, 兔爸都有一張, 我試過用水洗, 之後曬反乾, no problem!

我都唔知擺係邊洗:056: 我屋企洗大野好唔方便
lunguide 2008-7-3 02:20:13 PM
原帖由 nhm 於 2008-7-2 12:46 AM 發表

你知唔知個欄有幾高...:015:
足足兩呎半:006: :007:

唉!其實係兩呎八吋tim
但我個仔四個月時已跳過了
而家只可以用來欄住個佢鍾意咬嘅櫃lor
chrisyan 2008-7-3 03:08:18 PM
原帖由 lunguide 於 2008-7-3 02:20 PM 發表

唉!其實係兩呎八吋tim
但我個仔四個月時已跳過了
而家只可以用來欄住個佢鍾意咬嘅櫃lor

無呀~佢地都唔跳ge~可能懶得跳:059:

快速發帖