大家好~第一次見面!
我叫做豆豆:001:  男仔  1歲唔知幾多個月
好鍾意食野~好好奇,八卦,鍾意周圍跳,一聽到膠袋聽以為有糧食
在兔協被媽媽領養的,編號係511

昨天換了新廁所,我未放入籠時候豆豆就已經先試坐了,佢幾鍾意個廁所:053:
雖然都仲會痾一d係廁所以外的地方...
唔知道我咁set,會唔會唔係太好...佢成日都企在個廁所d網度...

wesky 2008-7-2 12:37:56 AM
咦~~~ 睇真啲
你係咪將間木屋仔當成草架???
‵小瑩 :])) 2008-7-2 02:15:02 AM
豆豆你好可愛呀^^歡迎你喔:039:
放草那個木屋仔可以掛高丫其實@@..
而家咁樣睇好似有d迫迫地~
karen195 2008-7-2 03:06:53 AM
其實那是r站的姐姐教ga....叫我用籠貓用的木屋仔放草,因為可以放好多
但係點樣掛高??
chrisyan 2008-7-2 03:26:16 AM
豆豆o係唔o係兔兔名冊呢?
加入去~咁先至叫真正加入我地呢個大家庭:038:
Colleen 2008-7-2 03:44:51 AM
又一隻大兔加入我地呢個兔奴協會la,歡迎歡迎:002: :002:
chrisyan 2008-7-2 04:09:46 AM
原帖由 Colleen 於 2008-7-2 03:44 AM 發表
又一隻大兔加入我地呢個兔奴協會la,歡迎歡迎:002: :002:

兔奴協會:073:
TINA 2008-7-2 04:36:10 AM
豆豆,,,,你都幾大隻啊,,
一定迷死不少小女,,,
我已被你迷到了,,,,
叫媽咪同你影多D相放上來呀,,,
karen195 2008-7-2 11:20:01 AM
豆豆的相未登錄到兔兔名冊上的~

>>豆豆,,,,你都幾大隻啊,,
一定迷死不少小女,,,

我曾經發夢,夢到豆豆識左個靚靚女朋友:020:
HazukiYada 2008-7-2 12:04:10 PM
兔奴協會 XDDDDDDDD

豆豆好大隻好得意呀!!
百厭星_BB 2008-7-2 03:04:07 PM
個名咁女仔既= "=
不過點都好..........halo
點解bb又係歲幾...身型差咁遠架:068:

快速發帖