呢3個星期得閒返D,留意多咗COFFEE發現:

佢對我係有要求嘅。
1) 放工返屋企同隻狗KISS完要立即去佢個籠等佢KISS我
2) 隻狗有嘢食,佢都一定要有
3) 要清潔咗佢個籠餵咗佢先可以餵隻狗
4) 隻狗去街佢都要去監視(即係一齊去):024:
5) 每日都要同佢玩一個鐘,狗狗要行埋一邊唔準郁,只準望
6) 佢":052: " 我嗰時一定要同佢有眼神接觸
   (佢講嘢越黎越大聲"咕咕"聲/"FIFI"聲都有,黎吓佢咩情緒有唔同聲:024:
    唔知佢係咪當咪自己係狗:024: )

以上動作做錯、做漏、次序唔ARM都會周籠痾!
依家我發現係佢TRAIN緊我:022:
coffee 2008-7-3 05:11:35 PM
原帖由 alaneva 於 2008-7-3 16:56 發表
兔兔好難服侍架...我家兔兔有咩唔高興就絕食...:056: 我就比佢嚇死!!!

吓?絕食~~:011:
coffee食少粒都唔掂呀

上次唔記得買草比佢,食遲幾個鐘,
佢攪到全個籠四周圍都係cc & shushu
仲自己瞓上去d shushu度沖涼...:024:
如果佢肯用絕食對付我,我會好過d,舒服d
lingyan 2008-7-3 05:23:59 PM
妹妹咪一樣係咁,
而家佢同哥哥一齊住,
如果我抱走左哥哥去床玩,唔俾佢出地下玩既話,就同我亂尿尿 ...

miffy 而家有野想話我知,想我理佢既話,佢就出絕招 !!
拆廁所 :016:
coffee 2008-7-3 05:34:03 PM
:073: :073: 所以兔兔同狗狗一樣有性架
百厭星_BB 2008-7-3 05:56:04 PM
:018: 其實只要我地陪兔兔佢地多d...佢地就唔會搞咁多麻煩野出黎
佢地根本就係想人地留意佢多d...唔好好似疏忽左佢地咁樣
我發覺邊一日小左理會BB..佢就會O係O個一日搞特別多麻煩野出黎
Colleen 2008-7-3 07:00:29 PM
專業兔奴訓練班開班la!!!

導師: coffee
客席講師: coffee 兔奴 分享經驗
費用: 新鮮菜一碟

包你成為史上天下無敵既兔奴!
Colleen 2008-7-3 07:01:50 PM
我家包包如果我唔理佢佢都唔會發脾氣,頂籠dum 下地ja,可能佢知如果佢一亂all 我就會鬧到佢狗血淋頭:040:
wong906 2008-7-3 07:06:49 PM
poor you, but at lease u can find time for them la^^
‵小瑩 :])) 2008-7-3 07:19:13 PM
哇!coffee對你呢個主人有好高要求啵!!:037:
我隻芝麻無coffee咁叻xd
佢淨係識叫我俾野佢食同俾水佢飲@@..
仲有成日要摸佢!~
mim0510 2008-7-3 10:36:28 PM
原帖由 coffee 於 2008-7-3 05:34 PM 發表
:073: :073: 所以兔兔同狗狗一樣有性架

係除時比狗更有性:048:
nievedith 2008-7-4 01:23:15 AM
我隻女一唔like便咬...頭先想抱下佢又比佢咬左一啖 .......:016:
chrisyan 2008-7-4 04:07:52 AM
原帖由 Colleen 於 2008-7-3 07:01 PM 發表
我家包包如果我唔理佢佢都唔會發脾氣,頂籠dum 下地ja,可能佢知如果佢一亂all 我就會鬧到佢狗血淋頭:040:

我對住佢地惡唔出咩樣:024: 所以鬧我個2隻野, 佢地係完全唔會驚..只會發脾氣dum地:022:
williamaaaa 2008-7-4 04:40:12 AM
隻狗去街佢都要去監視(即係一齊去)...
咁咪好慘...
波丸媽 2008-7-4 11:24:47 AM
小丸波波唔鍾意人地理........佢地自成一角..........
哈哈~~如果佢同住我就會日日煩住佢地架啦
coffee 2008-7-4 04:10:05 PM
各位:其實兔爸話所有我既竉物都已經摸透咗我~得把聲無料到:

1) 我帶狗狗上天台痾cc永遠都行行企企一定唔痾,一定要去街先可以痾cc,
     但係如果我個女帶佢上天台佢諗都唔使諗即痾...:043:
2) 兔爸一:052: coffee唔準咬嘢,coffee即刻閃,我~:077: 望我一眼繼續咬,
    仲比兔爸話我無鬼用
3) 教女~個衰女永遠話知道,意見接受,作風照舊。:043:

所以,我每日都好鬼忙,好鬼辛苦...做女人真係好慘:073: :073: ..痴咗線!
百厭星_BB 2008-7-5 01:48:14 PM
原帖由 coffee 於 2008-7-4 04:10 PM 發表
各位:其實兔爸話所有我既竉物都已經摸透咗我~得把聲無料到:

1) 我帶狗狗上天台痾cc永遠都行行企企一定唔痾,一定要去街先可以痾cc,
     但係如果我個女帶佢上天台佢諗都唔使諗即痾...:043:
2) ...

:048:
咁即係話.......
兔爸係兔主人
兔媽係兔奴婢
我諗你真係要諗多d計..睇下點可以治到佢地兩隻魔頭

快速發帖