平時FIFI鍾意訓最上層,可能夠長FIT佢身長掛,毛毛唔會訓個度架,今日隻衰野貪得意,迫成甘都要上去訓,攪到跌晒手腳,為咩呢:013:

阿度 2008-7-8 08:15:33 PM
哈哈~好搞笑
係都要迫入去訓
百厭星_BB 2008-7-8 10:44:54 PM
原帖由 lingling 於 2008-7-8 08:01 PM 發表
人地話一仔一女會好d,但都好睇兔兔本身性格,好似fifi性格好似個細路仔甘,有得食就咩都得,所以毛毛點整佢都無事,無打交!
絕左育係會乖少少既,至少尿尿會好d:053:

明白哂...thankz
:054: 放埋一齊始於係好好多既.....
我都想放兩隻兔兔一齊住牙...
不過時機仲未到
lingling 2008-7-8 10:46:08 PM
原帖由 百厭星_BB 於 2008-7-8 10:44 PM 發表

明白哂...thankz
:054: 放埋一齊始於係好好多既.....
我都想放兩隻兔兔一齊住牙...
不過時機仲未到
要慢慢黎,真係唔急得,兩隻絕左未??
pinwheelfish 2008-7-8 11:21:11 PM
大家好, 我養咗一隻兔仔8年, 佢係仔仔嚟嘅, 啱啱買咗隻細佬, 佢地相處ok, 但大佬成日搵下巴擦佢, 之後就隨地尿尿, 請問有冇人知點解同點解決?? thanks~~
rock_his 2008-7-8 11:33:28 PM
好搞笑,不過好   呀
wesky 2008-7-8 11:35:52 PM
霸緊地盤喔~~~~
pinwheelfish 2008-7-8 11:39:28 PM
但細佬完全降服佢ga la woo~~
百厭星_BB 2008-7-9 06:41:56 PM
原帖由 lingling 於 2008-7-8 10:46 PM 發表
要慢慢黎,真係唔急得,兩隻絕左未??

兩隻都未絕,,,!!
傻貓又未肯定男OR女!!
chrisyan 2008-7-9 08:52:01 PM
真係大...好羨慕:077:
Colleen 2008-7-10 04:01:24 AM
原帖由 pinwheelfish 於 2008-7-8 11:21 PM 發表
大家好, 我養咗一隻兔仔8年, 佢係仔仔嚟嘅, 啱啱買咗隻細佬, 佢地相處ok, 但大佬成日搵下巴擦佢, 之後就隨地尿尿, 請問有冇人知點解同點解決?? thanks~~

兔仔下巴有grands,用下巴磨留底氣味話比人知呢樣樣係佢gei,大佬磨細佬,甚至乎un un,都係表現地位既方法,如果細佬由得大佬既話就冇問題,唔肯既話通常演變成互un / 打交ga la
pinwheelfish 2008-7-11 10:22:58 PM
會唔會大d先打交呢??

快速發帖