:015:    去相啦..去片啦..唔好講咁多.........

我今日用左自己衣櫃o既空間整左個地方俾傻貓住..個位幾通風下.又有風扇吹下傻貓..一定唔伯焗親..都搞左幾耐下.身水身汗

水樽就掛左o係出面..掛到好實..一定唔會跌出黎

傻貓o係呢個角痾過vv...廁所就放呢個位就返佢

草草就咁放o係右邊就算了..個feel好野外..wild!!

個網罩就好尼龍繩紮實....都幾穩固下...遲下會睇情況再加工or改建

食物兜就lock at右下角

傻貓草草照 1.  好可愛唷:039:

傻貓草草照 2.

仲影左段野...有BB份架..:048:

百厭星_傻貓 2008-7-9 02:22:02 PM
原帖由 lingling 於 2008-7-9 02:23 AM 發表
整得幾好喎,不過小心佢D尿尿會整爛你個櫃!

我宜家仲點緊佢自己去廁所....:047:
百厭星_傻貓 2008-7-9 02:23:36 PM
原帖由 wong906 於 2008-7-9 07:12 AM 發表
ok wor... look fuuny... but at lease is working fine la. Nothing more you can ask la

Good Work

:047: LOOK FUNNY? THX CM!
我整得再好D既話..會再POST相的
百厭星_傻貓 2008-7-9 02:25:33 PM
原帖由 鑰匙 於 2008-7-9 09:28 AM 發表
你可以買幾塊層板返黎, 訂上去, 可以俾佢跳上跳落ar.

:036: 我就係諗住試下一D錢都唔用..屋企有咩材料就用咩整下
你講O既野...我會諗下點整
THX CM
百厭星_傻貓 2008-7-9 02:59:22 PM
原帖由 DaDa_B 於 2008-7-9 12:00 PM 發表
bb好似冇野咁o既....
望2望就行開左
好似當傻貓冇到~~哈哈
傻貓係仔定女呀??

個空間利用到~~好有心思呀^^
不過你d衫點算呀??
同埋佢怕唔怕佢咬櫃呀??

BB都有D唔中意佢架.
BB從未試過DUM地.但有次...
當時BBo係籠入面..傻貓o係佢個籠徘徊.又用個下巴"high"佢個籠
之後BB好嬲想咬佢..之後一聲巨響..BB第一次O既DUM地就開始左了
:016: 唔知佢地係唔係做唔到FD呢?
宜家仲未肯定係男定女!我D衫放左一個原本放袋O既櫃
傻貓咬左兩三下就冇左咬了
chrisyan 2008-7-9 08:54:52 PM
要經常清潔lu~~~~
百厭星_傻貓 2008-7-9 11:17:17 PM
:048: 佢宜家識自己去廁所了..唔會再麻煩到我
nievedith 2008-7-10 01:44:10 AM
原帖由 百厭星_傻貓 於 9-7-2008 14:19 發表

:015: 第一個主人本身就養左隻狗狗既
隻兔兔係PET SHOP計返黎既.一個星期大就帶返屋企
點知隻狗狗好唔中意.成日都吠傻貓..仲帶有小小攻擊性
跟住佢個FD(即刻俾左我收養個女仔)
見到咁O既情形就帶左返屋企養..點 ...

佢以後都不用再搬家了咪得law~ 你要好好愛護佢啊
Colleen 2008-7-10 03:14:32 AM
原帖由 百厭星_傻貓 於 2008-7-9 02:19 PM 發表

:015: 第一個主人本身就養左隻狗狗既
隻兔兔係PET SHOP計返黎既.一個星期大就帶返屋企
點知隻狗狗好唔中意.成日都吠傻貓..仲帶有小小攻擊性
跟住佢個FD(即刻俾左我收養個女仔)
見到咁O既情形就帶左返屋企養..點 ...

照你咁講傻貓應該好細ja? 點解睇落咁大隻gei?
百厭星_傻貓 2008-7-10 02:03:06 PM
原帖由 nievedith 於 2008-7-10 01:44 AM 發表

佢以後都不用再搬家了咪得law~ 你要好好愛護佢啊

:048: 放心啦!我一定會俾多d時,俾多d空間傻貓,等佢唔會再驚,再get close多d
take care傻貓直到終老......!!
百厭星_傻貓 2008-7-10 03:03:09 PM
原帖由 Colleen 於 2008-7-10 03:14 AM 發表

照你咁講傻貓應該好細ja? 點解睇落咁大隻gei?
佢7月10就三個月大了...梗係大隻啦...咁早就俾人拎左返屋企養喎
pet shop邊有屋企咁好食好住牙!:036:

快速發帖