上星期自己生日,所以買左份禮物俾家中寶貝
佢好鍾意
兔媽開心死

lunguide 2008-7-10 01:23:46 PM
在旺角mega寵物x度買,這店除金魚街外,還有西貢、寶林、銅鑼灣、太平道幾間分店。(啊!好似賣廣告咁,申報絕無利益關係嫁)
另有一款,打直一條長一米三的,同樣中間有個洞俾小動物「捐」個頭出來。那款160蚊。可能本身for貓玩,所以有d位置中間夾左層類似膠袋的物料,因為貓鐘意玩膠袋及膠袋聲。我初尉都擔心佢唔鐘意,到時兔媽就要手作仔一番。但佢又ok wo。重發狂似的出出入入,來回穿插,好似high左咁「不過我建議你地可以先用個膠袋test家中寶貝的反應再決定買唔買lor
因家中花生係短毛,所以佢玩幾轉都唔覺佢好熱,耳仔無紅,耳後又唔覺好熱。加上中間有個洞,可以探個頭出
lunguide 2008-7-10 01:34:23 PM
原帖由 阿度 於 2008-7-10 01:10 PM 發表

點解冇野睇ge:044:

我發現唔知點解我打成篇野後,summit後成版字唔見左
篇回霞,我打了兩次
對於我呢d打字慢手來說,打到手都軟
jennytyy 2008-7-10 01:57:49 PM
等我都睇去下先~
多謝你的報料呀~
wesky 2008-7-10 02:05:08 PM
原帖由 lunguide 於 2008-7-10 01:34 PM 發表

我發現唔知點解我打成篇野後,summit後成版字唔見左
篇回霞,我打了兩次
對於我呢d打字慢手來說,打到手都軟

食字了~ 可能有空格或特殊字元
summit 前, 可先copy去記事簿~~
hh0 2008-7-10 10:58:13 PM
點樣清潔呢..........萬一尿尿左

快速發帖