尋日夜晚俾阿度...kawai仲有colleen佢地引到我鬼咁肚餓!:013:
今日終於整左個蛋糕黎安慰下自己:021: 呵呵...

咁岩媽咪早兩日拎左個電飯煲返黎,,可以焗蛋糕..一於就試下:048:
個蛋糕整出黎俾我想像中靚XD..個底仲脆脆地..所以我叫佢做脆脆海綿蛋糕!
同我平時用焗爐焗個口感唔同~
用焗爐整出黎既軟林林..用飯煲整既底同邊係脆,,中間軟.好似PIZZA咁:039:

講左咁多野xd俾D相大家睇先!

蛋糕個樣..外脆內軟!!享受double out! :021:

就係呢個電飯煲喇!!:060:

因為當時淨係得蛋糕既材料..無裝飾既野XD:070:
唯有用電腦加工!!呵呵....
最後祝大家有一個開心的夏天:053:!

順帶一提*v*:::我終於都升左做高級兔友喇!!:037:

冽! 2008-7-14 12:01:45 AM
原帖由 ‵小瑩 :] 於 2008-7-13 11:59 PM 發表

哈哈XD我原本都有諗過..不過最後都係揀自己整-3-

你今日係咪去左兔協@@?
我見到好多義工丫-口-邊個係你/.\

第1間房冇戴眼鏡果個 :014:
今日有8個義工 -_____-

我遲下都會試下自己整 (我冇天份)
‵小瑩 :])) 2008-7-14 12:06:12 AM
原帖由 冽! 於 2008-7-14 12:01 AM 發表

第1間房冇戴眼鏡果個 :014:
今日有8個義工 -_____-

我遲下都會試下自己整 (我冇天份)

好多個都無帶眼鏡呢-___-...
著咩色衫@@?有冇扎邊丫?
冽! 2008-7-14 12:08:03 AM
原帖由 ‵小瑩 :] 於 2008-7-14 12:06 AM 發表

好多個都無帶眼鏡呢-___-...
著咩色衫@@?有冇扎邊丫?

有扎,係最出果間房,著白色衫,黑色袖
‵小瑩 :])) 2008-7-14 12:17:48 AM
原帖由 冽! 於 2008-7-14 12:08 AM 發表

有扎,係最出果間房,著白色衫,黑色袖

@@好細個o個個*0*?哈..
我唔記得左咩色衫XD我淨係有印象有個女仔著紅色衫..
你著3腳骨牛仔褲*v*?
冽! 2008-7-14 12:48:16 AM
原帖由 ‵小瑩 :] 於 2008-7-14 12:17 AM 發表

@@好細個o個個*0*?哈..
我唔記得左咩色衫XD我淨係有印象有個女仔著紅色衫..
你著3腳骨牛仔褲*v*?

係丫 XDD 我個樣係童顏
今日好多兔都出左街街
‵小瑩 :])) 2008-7-14 01:02:15 AM
原帖由 冽! 於 2008-7-14 12:48 AM 發表

係丫 XDD 我個樣係童顏
今日好多兔都出左街街

咁我知邊個係你喇:021:
係啦@@話去左影相..XD做model*v*

快速發帖