近日我覺得豆豆大隻左,活動地方少左:027:
所以我想幫佢換個2至3層既兔寵:053:
大家有冇咩2至3層既兔寵介紹下(可以貼下自己兔兔既居住環境:057: )
唔該哂:054:
冽! 2008-7-20 02:38:42 AM
原帖由 kawai0202 於 2008-7-19 02:03 PM 發表

350蚊一SET:073:

thz,我諗我應該會買呢個籠
光之天使)) 2008-7-20 10:00:24 AM
個alex三層籠已經黎左喇,真係超級大呀!!
我間屋太細...而且total都好細...攪到好阻地方....
最重要係太高...阻住左個電視機....

結果我同兔婆硏究左將個籠既高度縮短,
依家變左兩層籠....今晚返黎post相比大家睇下~

by the way,佢好似唔係好習慣個新籠...
雖然佢冇係籠入面周圍瀨,但係我都唔覺佢有係廁所度尿尿.....
唔知total係咪太緊張呢:056:
kwaikwai 2008-7-20 12:16:57 PM

回復 73# 的帖子

連籠連木板都係$350??
咁就真係好抵呢~~~

等我好好諗下可以放o係邊先...
Colleen 2008-7-20 08:45:50 PM
好正既籠丫:060:

個個都做兔奴建築師la~
kawai0202 2008-7-20 11:07:47 PM
冇錯.....連籠連木板真係$350
kenny6567 2008-7-27 11:27:59 PM
我想問下kawai0202你知唔知你買o個個籠洗唔洗預訂定係即日可以o係q兔度拎,因為我黎緊放假會去買... :001:
kwaikwai 2008-7-28 12:01:12 AM
好似即整即有~ :053:
kawai0202 2008-7-28 12:01:48 AM
我即日有得拎,,我諗唔洗預訂掛
我個日去q兔買....我問佢有咩顏色
佢話得BLUE有現貨,重有GREEN同PINK
GREEN同PINK冇現貨,佢話可以去羅
kenny6567 2008-7-28 12:40:47 AM
好,真係唔該哂你地,我諗我後日會去買,係咪成pack包埋木板架喇(我o係r記見到個$450,size同你o個個差唔多,但係佢塊板係冇洞好似差d咁)係呢,你用左一排,o係清洗方面麻唔麻煩,我而家最怕我細o個隻bb兔唔識o係toilet痾,都唔知o係唔o係底裝唔裝木板好:050:
珊迪小姐 2008-10-12 11:20:50 PM
甘豪華既籠都只是$350!!???真係好平wo!!!
我係某間MK黑店見到有款籠底可以拉出來的 要$5XX呀!!!
Q兔真係好抵wo!!!
wooden 2008-10-19 01:26:41 PM
我想問要買你果個要點同佢講= =??? 我可唔可以拎你呢個圖去果度整番隻龍@_@?
BB囡 2008-10-19 03:58:53 PM
原帖由 hh0 於 2008-7-14 12:52 AM 發表
呢個係我個籠, 3隻一齊住

你li個係邊到買嫁...
係一次過製定分開嫁..??大約幾$到呀
我岩岩都想換
‵小瑩 :])) 2008-10-19 04:02:23 PM
原帖由 BB囡 於 2008-10-19 03:58 PM 發表

你li個係邊到買嫁...
係一次過製定分開嫁..??大約幾$到呀
我岩岩都想換

R記有得買呀~i x rabbit都有~
R記$450蚊~
candybbb0421 2008-10-21 01:18:14 AM

我都想穩過籠比白雪雪,
但睇左好耐都買唔到,
我幾中意kawaii呢個新籠,
唔知q兔仲有無,而且幾買~
:002:
va16 2009-4-11 12:38:39 PM

回復 60# 的帖子

你地ge籠都好高呀,,
係唔係自己組裝架?

快速發帖