今晚買了個新玩具俾兔兔玩~~~

但是個 size 唔係好大,所以我將後面塊板取出,佢地玩得好開心呀!!!

睇片-> http://s296.photobucket.com/play ... 1&os=1&ap=1

仲買了頭巾俾佢地~~~

可惜得我一個人同唔到佢地穿上:050: 小財仲咬穿我條褲:056:
所以要找到幫手才可穿上:053: 到時先影相俾大家睇:057:

cloudcloudgrace 2008-7-17 10:10:54 PM

回復 6# 的帖子

都係o係金魚街,近許留X附近
cloudcloudgrace 2008-7-17 10:12:13 PM

回復 7# 的帖子

條頭巾都係O係 I Love Rabbix 買呀
cloudcloudgrace 2008-7-17 10:14:22 PM

回復 11# 的帖子

我就失敗了:043:
不過我會努力:040:
lingyan 2008-7-17 11:41:13 PM
原帖由 cloudcloudgrace 於 2008-7-17 10:08 PM 發表
間屋仔係木造的~~~個盒我棄置了,所以 exactly 個 size 話唔到你知,只可以話你知間屋仔大約A4size大啦
其實間屋仔唔係好大...個 sale 話俾兔bb玩就 fit 哂, 大d既兔兔只要個 pat pat 唔係好大都 ok~~~

收到 !!
已經叫兔爸送份半歲既生日禮物俾miffy仔 :040:
我就已經慳一筆啦 XD
jennytyy 2008-7-18 10:01:47 AM
原帖由 cloudcloudgrace 於 2008-7-17 09:55 PM 發表
佢地穿來穿去:067: 玩得不知幾開心!!!
有時小財仲會跳上屋頂呀~~~

跳埋上屋頂,真係好鍾意玩呢~
rock_his 2008-7-18 04:59:08 PM
連我都鍾意呀
jennytyy 2008-7-18 05:39:08 PM
我都係咁話:039:

快速發帖