大家幾大呢..我18ja...好細-3-
otistou 2008-7-21 02:47:17 PM
好彩我唔係最細姐-v-
hh0 2008-7-22 12:33:08 AM
原帖由 阿度 於 2008-7-21 10:21 AM 發表

我睇唔明:026:

唉....阿度你用平常心 :043:
呢句好簡單 :
colleen細過我, 我大過阿度
係咪好簡單呢:021:
[小懶] 2008-7-22 12:50:11 AM
岩岩踏入23:022:
阿度 2008-7-22 01:21:46 AM
原帖由 hh0 於 2008-7-22 12:33 AM 發表

唉....阿度你用平常心 :043:
呢句好簡單 :
colleen細過我, 我大過阿度
係咪好簡單呢:021:

你好似括住左自己咁呀:025:
hh0 2008-7-22 01:32:10 AM
原帖由 阿度 於 2008-7-22 01:21 AM 發表

你好似括住左自己咁呀:025:

sorry~~
令你誤會左tim~
阿度 2008-7-22 01:38:41 AM
原帖由 hh0 於 2008-7-22 01:32 AM 發表

sorry~~
令你誤會左tim~

可能剩係得我睇唔明:026:
Colleen 2008-7-22 01:48:25 AM
原帖由 阿度 於 2008-7-22 01:38 AM 發表

可能剩係得我睇唔明:026:

我都睇唔明丫:037: 同hh0 啱channel 都睇唔明丫,所以咪唔出聲lor

我可以修正: hh0 > 我 > 阿度
hh0 2008-7-22 02:03:25 AM
aiya, 我仲以為自己用左個最簡單既排位方式
原來唔係個個明架
真失敗.....要檢討下先:022:
designstevenyu 2008-7-22 02:45:33 AM
睇黎我最大  你應該整個投票ma
阿度 2008-7-22 02:54:42 AM
原帖由 Colleen 於 2008-7-22 01:48 AM 發表

我都睇唔明丫:037: 同hh0 o岩channel 都睇唔明丫,所以咪唔出聲lor

我可以修正: hh0 > 我 > 阿度

好在colleen你都睇唔明:031:
幾驚剩係得我

mim0510 2008-7-22 12:53:46 PM
點解個個都咁細個ga :056:
lunguide 2008-7-22 02:03:46 PM
原帖由 mim0510 於 2008-7-22 12:53 PM 發表
點解個個都咁細個ga :056:

我都想知
睇返之前果版
都無聲出呀!!!!
chrisyan 2008-7-24 12:59:30 AM
我今年18...11月29先係19歲~
TINA...TWT 2008-7-24 01:08:50 AM
我14咋:053:
花無缺 2008-7-24 01:40:40 AM
原帖由 designstevenyu 於 2008-7-22 02:45 AM 發表
睇黎我最大  你應該整個投票ma

我都覺用投票比較好 =.="

快速發帖