因為某d相show 左兔兔樣出黎,所以經過剪裁~

得好少兔參加,不過算la~

如果而家仲想參加既話就email 我兔兔條尾我再比post

而家我唔出有份參加的兔主,大家估唔到先再比貼士la~

估中冇獎~

排名不分先後~

有份參加既兔奴可以估下其他兔兔,但唔好話比人聽你兔兔有份玩丫~

1.

2.

<--以上2張同一隻兔

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

比着我......冇可能估中! 大家要hints 就出聲la~

阿度 2008-7-22 10:06:32 AM
原帖由 vice0926 於 2008-7-21 10:52 PM 發表
= ="........哎唷

做戲做全套嘛:078:
自爆都有∼哈哈∼∼∼∼
lingyan 2008-7-22 01:05:16 PM
應該改名成為 ......... 齊來認地板。

不過我除左包包之外,其他都認唔出 =3=|||
HazukiYada 2008-7-22 01:55:03 PM
認地板都得?? -_-;
vice0926 2008-7-22 03:05:18 PM
原帖由 lingyan 於 22-7-2008 01:05 PM 發表
應該改名成為 ......... 齊來認地板。

不過我除左包包之外,其他都認唔出 =3=|||

哈哈哈!齊來認地板..XDDD
vice0926 2008-7-22 03:06:10 PM
不過如果認地板ge話冇理由認到我家mio同埋hachi ga wor!:063:
因為當時佢地唔係企起地板..:062:
vice0926 2008-7-22 03:07:39 PM
原帖由 阿度 於 22-7-2008 10:06 AM 發表

做戲做全套嘛:078:
自爆都有∼哈哈∼∼∼∼

:068: ................................
rock_his 2008-7-24 02:32:29 AM
10號 一定唔係得仔, 呀!!! 我出左貓啵
阿度 2008-7-24 02:35:51 AM
原帖由 vice0926 於 2008-7-22 03:06 PM 發表
不過如果認地板ge話冇理由認到我家mio同埋hachi ga wor!:063:

佢地條尾我第一脈就認到了........
‵小瑩 :])) 2008-7-24 02:36:19 AM
原帖由 vice0926 於 2008-7-22 03:06 PM 發表

可惜俾阿度認出了...:040:
shanshan 2008-7-27 05:41:09 PM
4小丸9包包                超難估 :077:
Colleen 2008-7-27 05:58:05 PM
你地估唔到我可以比少少貼士ga:057:
鑰匙 2008-8-5 04:52:05 PM
真係認地板就知.....
Colleen 2008-8-9 09:59:21 PM
啱啱加多兩張相,如果大家唔估既話就開估la,hints 都唔駛比lu:031:
冽! 2008-8-9 11:42:25 PM
15,16我見唔到 ,叉左...
Colleen 2008-9-27 10:35:33 PM
我諗大家唔記得左我地曾經有個咁既遊戲......

隔左咁耐,係時候開估la~

兔兔1 號: wesky 既波波

兔兔2 號: kawai 既豆豆

兔兔3 號: SheR_bb 既鬆餅

兔兔4 號: wesky 既小丸

兔兔5 號: 小ying 既芝麻

兔兔6 號: 洌既小哲

兔兔7 號: vivi 既mio

兔兔8 號: vivi 既hachi

兔兔9 號: 我既包包

兔兔10 號: 我既muffin

兔兔11 號: lingyan 既妹妹

兔兔12 號: lingyan 既miffy

兔兔13 號: hazuki 既魚魚

兔兔14 號: 我...............搵唔到張相,所以唔知係邊隻兔丫,兔奴可唔可以話番比我聽丫? sorry 丫!

兔兔15 號: jasmineyth 既娃娃

兔兔16 號: jasmineyth 既啤啤

多謝各位既參與

快速發帖