如果反對, 通常咩原因?_?
單選投票, 共有 47 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
尐黑 2008-7-27 12:20:04 AM
呀ba 反lo~"

話會有異味"所以到e+都未有一隻兔兔"
加上hm 又冇乜錢"
所以都係要遲d"
karen195 2008-7-27 12:40:47 AM
初時非常反對
而家同我一齊照顧兔兔,算反對定接受?
BarbaraFok 2009-6-11 02:58:53 PM
我搬左出黎住
反對無效#^64^#
Jojo)) 2009-6-11 03:37:43 PM
媽咪勁反對! 佢唔鐘意D毛毛野(驚埋貓貓狗狗添)!!
阿爸扮無所謂,其實勁開心。佢好鐘意小動物∼∼
不過宜家媽咪都好關心兔兔,同埋會摸兔兔(除左頭部)#^30^#
aoi2003 2009-6-16 02:34:57 AM
反對到趕我&兔兔們出家門。已經跟佢地斷絕關係。
已經接近2個月冇聯絡,佢地e+都唔知我住邊。
我又block左佢地電話。
Jessie)) 2009-6-16 03:06:25 AM
一開始同佢地講就反對, 到兔兔來到家, 就係咁讚佢可愛一直錫到佢燶, 種到成隻霸王妹咁想罵下佢都唔俾=-=
tracy)) 2009-6-16 10:26:49 AM
反對,佢成日都話兔仔好臭,好多菌。反正隻兔仔d洗費又唔洗佢俾,反對都無用~~
但養咗又無野,淨係成日叫我唔好抱住隻兔lor.......
Goody09 2009-6-16 11:00:02 AM
開頭話唔准養寵物..後尾買左兔兔先話佢地知..但最後都接受左..
嘉嘉(: 2009-6-22 05:38:45 PM
我1個反1個吾反.
呢個屋企入面.
應該係我最鍚童童;;同埋佢老豆(姐係我老弓)最鍚佢>3<
好多錢都係我出.
我屋企日吾會s0我.
Miyako)) 2009-6-26 11:45:41 AM
唔由得佢地反對:031:
darlingy 2009-6-26 12:34:12 PM
唔係反對養,係反對醫囉~~~(如果醫方面太貴的話)

不過只要自己低調處理,所以洗費自己出曬,照顧自己搞得掂,就沒有人會理我了~~~
千千 2009-6-26 02:28:26 PM
mami  唔鐘意牙"
但佢都  幫手   餵trubi  食野:057:
kiki520u 2009-6-26 03:12:58 PM
原帖由 lingyan 於 2008-7-25 11:21 AM 發表
唔知算唔算反對。

兔爸開頭反對,因為搵唔到位置養,但而家好錫佢地tim。
兔婆兔爺無話反對,但係就有正常既老人家心態,
認為佢地有菌之類。但只要打掃得佢地乾乾淨淨,唔好搞到屋企污糟就無問題。

我都差唔多........兔婆開始反對..但宜家日日話佢好可愛..-_-
小糖^^ 2009-8-5 02:12:05 PM

快速發帖