打風無出街,搵d野攪下先!:055:

mim0510 2008-8-7 01:24:17 PM
嘩...............靚到吖!!!!!!

尋日打風我都係留係屋企整包包呀!!!!!

整左墨西哥包

等我下次都整下d動物做形先:057:
Colleen 2008-8-7 05:08:47 PM
好勁丫!! d 墨西哥包好靚丫!!!

我曾經日日整包,但兔爸唔食,所以我而家都唔整包lu......

以前成日整腸仔包同南瓜包:050:
lingling 2008-8-7 07:37:40 PM
原帖由 mim0510 於 2008-8-7 01:24 PM 發表

整左墨西哥包

你d都好靚呀!
整個多多先生型俾我好喎!:053: :053:
kellyyip0203 2008-8-7 07:45:16 PM
點解你地咁勁.........:043:
我都係女仔......
但就咩都唔識..........:077:
lingling 2008-8-7 08:59:04 PM
原帖由 kellyyip0203 於 2008-8-7 07:45 PM 發表
點解你地咁勁.........:043:
我都係女仔......
但就咩都唔識..........:077:
以前我都係咩都唔識架!:024:
mim0510 2008-8-7 11:44:00 PM
整整下咩識囉.....:053:
mim0510 2008-8-7 11:45:59 PM
原帖由 Colleen 於 2008-8-7 05:08 PM 發表
好勁丫!! d 墨西哥包好靚丫!!!

我曾經日日整包,但兔爸唔食,所以我而家都唔整包lu......

以前成日整腸仔包同南瓜包:050:

點解唔食呀???咁辛苦整.....

多多爸最鍾意就食麵包:053:
rock_his 2008-8-8 12:55:28 AM
得仔唔食得, 不過兔爸就想食DD咁多  ,隔空食都得架
tiffany 2008-8-8 01:05:13 AM
你地真係整得好靚呀
好想食呀:021:
Colleen 2008-8-8 01:06:29 AM
原帖由 mim0510 於 2008-8-7 11:45 PM 發表

點解唔食呀???咁辛苦整.....

多多爸最鍾意就食麵包:053:

好慘ga.......兔爸唔鐘意食甜包,有次佢叫我整咸牛肉包,整完之後試都冇試過,激到我唔再整包la:051:

d蛋糕丫, muffin 丫, cookies 丫, tarts 丫........佢全部都唔食ga:050:
‵小瑩 :])) 2008-8-8 01:09:33 AM
原帖由 mim0510 於 2008-8-7 01:24 PM 發表

整左墨西哥包

請問有冇食譜丫*v*?我想整丫...我好鐘意食..
mim0510 2008-8-8 12:26:20 PM
shanshan 2008-8-12 02:56:14 PM
好得意啊                                                 :039:
kwaikwai 2008-8-12 03:15:26 PM
真係整得好靚呢~~
搞到我心思思又想整下添~

介紹大家呢個網址~~
http://www.rthk.org.hk/elearning/dessert/

好正嫁~~
每個步驟拍埋片比大家睇~^^

快速發帖