我覺得豆豆當我係兔奴,我手上有野食佢都唔彩我
畀草畀慢d抓我,又唔會叫我同佢玩,淨係搵我姐姐同媽媽玩....
心情唔好就對我發脾氣....

多選投票: ( 最多可選 4 項 ), 共有 92 人參與投票
14.39% (20)
10.07% (14)
14.39% (20)
2.16% (3)
36.69% (51)
20.14% (28)
2.16% (3)
您所在的用戶組沒有投票權限
williamaaaa 2008-8-15 01:22:41 AM
朋友或玩伴  :057:
kwaikwai 2008-8-15 07:42:34 AM
我諗係媽咪掛~~~

冇野食佢都會跟我既~~~ :070:
nievedith 2008-8-15 01:30:40 PM
1.  1.兔奴,專蝦你一個  
5.  5.食物供應者,有野食先搵你

.
TaMMy 2008-8-15 04:59:09 PM
我都係食物供應者一名:016:
HazukiYada 2008-8-16 02:28:21 PM
應該都係Mami......
BB囡 2008-10-10 02:27:07 PM
應該識粞我係媽媽呀..
我成日陪佢..
佢唔乖又會話佢..
sheepman 2008-12-8 01:57:03 PM
佢當我係奴隸獸=__=
蝦得就蝦架...
Vinkivan 2008-12-9 03:28:59 AM
我覺得佢哋當我負責餵嘢俾佢哋食囉~!!! 佢哋都唔痴我嘅~!!
wavyxeion 2008-12-13 11:35:28 AM
MoMo佢應該一來當我食物供應者... 但我一開佢門佢就一定跟左我行一陣睇下有冇野食先...
二來佢有時都會避開我,可能佢驚我知佢唔乖乖啦~但當佢比我抱果陣佢就好似個小朋友好"論"我的~佢會響我雙手度捲埋咁攤響度或者手仔放我肩膀兩隻腳仔響我手度係咁鍚我~仲要成日錫我口口... 好得意~ 但有時鍚佢佢會頭仔向後移的~ 好搞笑!!!

仲有啊~ 為食的MoMo而家識听我叫stand喇~ 有時放工返到屋企放佢出黎 唔知係唔係肚仔餓~ 佢听我叫stand 或者 come 都會有反應的~ 好享受啊~~~!!!!
ka@+ 2008-12-13 06:05:08 PM
波波專蝦我一個..
我老豆次次叫波波都會俾嘢食佢..所以佢好中意我老豆..
但係波波對住我就勁曳!!
我俾完嘢食佢就搵個patpat對住我..
叫佢唔好咬紙唔好四圍大便..show都唔show我..
真係激死#^62^#
fluffy 2012-10-29 05:40:11 PM
  1.兔奴,專蝦你一個  &   5.食物供應者,有野食先搵你
Bube 2012-10-29 11:23:23 PM
當媽咪吧
想玩會找我
想吃會找我
想摸摸又會來先舔我

crystal55445 2013-8-15 01:08:38 AM
我有兩個兔兔寶寶,
大啲很有性格,更加上近日他換毛,成日發少爹脾氣。
細啲很乘巧,很喜歡我摸她,可能因為她2個星期已來我家的原故!

快速發帖