胖胖

chrisyan 發表於 2008-08-14 16:26|只看該作者|倒序瀏覽|打印
前日原本諗住琴日去填form領養胖胖ga~
點知夜晚一開兔協個網,見到處理中,即刻覺得好灰~
但係琴日都照去兔協~點知原來兔協話胖胖已經俾人領養帶走左喇~

但係唔知好彩定唔好彩啦~o個個人個老婆突然有事,要醫幾個月~於是胖胖就俾人返棄~
其實原來胖胖已經俾人返棄過2次:024:
負責人話想同佢地傾下,可能先將胖胖暫養o係暫養家庭,到時先再養返..
所以呢,如果佢真係唔要,我就有機會養胖胖~
於是我就話,不如我填定form先:073:
咁填完之後就諗住會等一排先知道得唔得~~
點知頭先兔協就打俾我喇~佢話胖胖前主人都係決定唔要喇...
咁就約我星期日4點去同胖胖見面~順便帶走~!!!!!!
所以我依家就超興奮~~~
估唔到原來我同胖胖真係咁有緣份~~~~
星期日就可以同可愛ge胖胖過人世喇~~~~:012:

多可愛ge一隻兔:012:
chrisyan 2008-8-15 03:21:04 AM
原帖由 lingyan 於 2008-8-14 04:27 PM 發表
真係好 ~"~

好羨慕~

都唔知點解我申請都唔得既 /_\

我2次都好成功~真係好好彩呢:012: 你再接再厲吧~:010:一定會得ge~
chrisyan 2008-8-15 03:21:47 AM
原帖由 DaDa_B 於 2008-8-14 04:43 PM 發表
嘩~~
真係好有緣啊~~
咁你依家咪有3隻兔囉~~

佢星期日就黎喇~好期待~~~
chrisyan 2008-8-15 03:23:39 AM
原帖由 tiffany 於 2008-8-14 04:58 PM 發表
胖胖個樣好可愛啊~~
佢同你真係好有緣喎
小瑩都係好鐘意佢

係呀~我當初就係因為小瑩話得意,所以就click入去睇~一睇就無法自柭了:026:
chrisyan 2008-8-15 03:24:22 AM
原帖由 cloudcloudgrace 於 2008-8-14 08:32 PM 發表
我都好鍾意胖胖:021: ...佢好可愛呀!!!
起初都想領養佢...但最後都選擇了黑白豬:012:
等黑白豬絕育後就可以同佢一起生活了:037:

黑白豬都好得意架~:033:
chrisyan 2008-8-15 03:29:16 AM
原帖由 pinwheelfish 於 2008-8-14 08:42 PM 發表
點解你地領養得咁順暢嘅????

我第1次都等左3星期呀~~~
chrisyan 2008-8-15 03:30:02 AM
原帖由 ‵小瑩 :] 於 2008-8-15 12:27 AM 發表
恭喜哂你呀~
當日兔協個blog一見到胖胖我已經好想領養佢-3-
至衰我又唔可以養多隻啦~
胖胖有得跟你呢個好主人!真係有福氣喇:021:

如果你想見佢~我地可以gather架嘛:033:
chrisyan 2008-8-15 03:31:43 AM
原帖由 hh0 於 2008-8-15 01:01 AM 發表
胖胖又真係好可愛ge
好快可以用夢夢雪兒做鄰居lu

係呀~純啡色短毛bunny好真係好得意架:033:
chrisyan 2008-8-15 03:32:31 AM
原帖由 TINA 於 2008-8-15 01:11 AM 發表
好彩有你呀,,,,,
令兔兔得到一個幸福的家,,,

您的兔兔也是呀~~~~:021:
chrisyan 2008-8-15 03:33:40 AM
原帖由 rock_his 於 2008-8-15 01:14 AM 發表
胖胖 胖胖 愛胖胖,有如愛自己:012: :012:

我愛兔兔愛過自己架:021: 我寧願俾佢食自己都唔食架~
chrisyan 2008-8-15 03:49:31 AM
原帖由 lingling 於 2008-8-15 01:15 AM 發表
緣份!!!!:014: :014:

大家o係度相識都係一種緣分:021:
chrisyan 2008-8-15 03:50:13 AM
原帖由 冽! 於 2008-8-15 01:23 AM 發表
胖胖頭頂d毛好正丫~

係呀~spiky hair:060:
chrisyan 2008-8-15 03:50:51 AM
原帖由 阿度 於 2008-8-15 01:28 AM 發表
胖胖真係好得意~
第一眼望埋去就覺似小純,不過暫時我又唔想養多隻
你地真係好有緣份呀~好好珍惜啊

其實我第一眼就覺得小純好得意:014:
lingyan 2008-8-15 11:13:54 AM
原帖由 chrisyan 於 2008-8-15 03:31 AM 發表

係呀~純啡色短毛bunny好真係好得意架:033:

阿 ... 我屋企隻妹妹都係短毛純啡 BUNNY ~"~

暫時兔協未有一隻兔有一見鐘情既感覺 >3<
仲係好掛住 BENZ ~"~
jennytyy 2008-8-15 11:20:57 AM
原帖由 cloudcloudgrace 於 2008-8-14 08:32 PM 發表
我都好鍾意胖胖:021: ...佢好可愛呀!!!
起初都想領養佢...但最後都選擇了黑白豬:012:
等黑白豬絕育後就可以同佢一起生活了:037:

原來你領養左黑白豬呀,我之前都覺得佢好得意架﹗
不過最後都擇番jobe的家姐,莎莎
jennytyy 2008-8-15 11:26:35 AM
原帖由 chrisyan 於 2008-8-15 03:30 AM 發表

如果你想見佢~我地可以gather架嘛:033:

我一見胖胖都好鍾意佢呀,如果有機會,我都想探佢呀﹗

快速發帖