大 熱 天 時 , 有 咩 好 得 過 食 雪 糕 ? 有 咩 好 得 過 個 雪 糕 仲 唔 使 錢 ? 仲 有 咩 好 得 過 個 免 費 雪 糕 係 個 靚 靚 兔 女 郎 姐 姐 派  ? 呢 個 唔 係 仲 夏 白 日 夢 ,  緊  周 末  荃 灣 就 會 發 生 。
事 緣 位 於 港 鐵 荃 灣 西 站 附 近  荃 灣 廣 場 最 近 翻 新 重 開 , 於 是 大 搞 宣 傳 , 派 藍 色 雪 糕 車 四 圍  荃 灣 派 雪 糕 , 引 起 你   注 意 。 其 實 新 裝 修  荃 灣 廣 場 , 以 前  音 樂 噴 泉 唔 見  , 但 係 商 場 就 更 加 新 淨 好 行 , 除  一 般 名 店 , 家 居 、 設 計 及 傢 俬 店 都 幾 集 中 ; 呢 段 時 間 商 場 仲 有 好 多 活 動 同 購 物 優 惠 , 食 完 免 費 雪 糕 , 一 家 大 細  行  都 唔 錯 。

免 費 雪 糕 派 發 時 間
日 期 : 8 月 23 、 24 日 ( 1:00pm-4:00pm )
地 點 : 商 場 門 口 附 近
查 詢 : 2498 8343

星 期 六 見 到 這 部 雪 糕 車 的 話 , 記 住  番 杯 免 費 雪 糕 食 , 消 暑 一 流 !
wesky 2008-8-19 04:09:21 PM
果日去行下先  :037:
阿度 2008-8-19 04:10:53 PM
個日去問姐姐拎電...唔係...雪糕先:040:
casey 2008-8-19 05:06:49 PM
又真係好正喎
其實我都想去荃灣行下好耐喇
karen195 2008-8-19 05:31:43 PM
點解淨係荃灣先有得食免費雪糕:050:
‵小瑩 :])) 2008-8-19 06:41:29 PM
我早兩日都o係葵芳見到呢架雪糕車@@
仲買左杯黎食XD

好近我=v=等我去拎番杯先!!
不過應該排隊排到暈XD所以為左7蚊= =都係唔去...
排得黎都熱到溶左...

elvisli 2008-10-9 12:52:06 AM
我食親富記ice cream都會肚痛

快速發帖