首先將已調溫朱古力入模做外殼.

跟住就係入餡, 其實八成滿就可以了,可我太貪心, 結果有幾粒d餡流出來.
相中的係johny師傅.

封好個底, 再雪一雪, 可以脫模啦, 你睇下幾靚^^

幫它化妝後, 就成個cyber look.

朱唇, 非常吸引呢.

ivy﹍* 2008-9-5 01:19:04 PM
哇...正:062: 我最中意食
vice0926 2008-9-5 02:35:33 PM
嘩........好靚呀.........................
大富翁 2008-9-5 02:49:25 PM
HAHA...我之前都有整過...!!
真係好好玩..!!
你整得好靚呀!!
chrisyan 2008-9-5 03:55:37 PM
整得好靚..但係點將已調溫朱古力入模做外殼?
mim0510 2008-9-5 05:01:55 PM
嘩.............一段時間無上黎,咁多野食,正呀:046:
‵小瑩 :])) 2008-9-5 05:55:49 PM
師傅真係師傅!!整得好靚呀~:023: 好想食~
鑰匙 2008-9-5 11:14:24 PM
朱古力要調溫先可以令到佢表面咁閃令令, 呢個學問好深, 一時唔知點講....
kwaikwai 2008-9-5 11:18:37 PM
嘩~~~~個賣相好吸引呀~~
如果佢係純古力就正啦~~ :021:

其實個酒心係點整嫁呢??
鑰匙 2008-9-5 11:27:07 PM
整朱古力真係好考功夫, 我都唔知點講好,
等天氣凍返d再教大家整吧, 天氣熱好難整朱古力.
kellyyip0203 2008-9-7 05:52:58 PM
你地個個都好勁啊...哈
分享多d呀..thx:054:
小晴兒 2009-7-26 03:43:11 PM
好勁牙~好令~好似好好未咁~搞到我都好想食牙
kiki520u 2009-7-26 04:38:40 PM
好好味呀 >V< 我最鍾意食黑CHO. #^67^#
小晴兒 2009-7-28 09:31:05 AM
睇見你整得咁靚又咁好味"搞到我好肚餓牙"

快速發帖