有冇人覺得佢地兩隻好似樣...?仲要同一日出世...我所以MoMo親生媽媽一胎有1女2男...MoMo係第一隻... 唔知花生係唔係MoMo細佬??? :046:
p.s MoMo同花生隻色係一樣的... 只不過燈光問題:059:

lunguide 2008-9-6 12:39:21 AM
post 多一張啦!!

wavyxeion 2008-9-6 12:41:38 AM
點解花生去到你度個塊面仔變到好似傻mo咁既XD
你疏過黎啊?
lunguide 2008-9-6 12:52:11 AM
he...he...
係剪過黎,不過日日都梳毛ga
我成日都同人地講: 花生唔係惡,只係(跳)皮啫!!(正一慈母多敗兒)
我就係鍾意佢四隻雪蹄,重有一個白色肚dump  tim...
你係咪兔媽媽主人d教友呀?
我只係佢地朋友嘅朋友,搭上搭咁接阿仔返黎
不過花生勁為食,所以好易搞得佢掂
佢而家又企起身求我俾嘢佢食la

佢亦好鍾意我摸佢面仔同埋按摩
佢會訓低攤軟哂ga
重會磨牙tim

wavyxeion 2008-9-6 01:18:35 AM
我係佢個女d教友囉~!
momo勁有性格 "你比我食就比我食 唔比我食擺就"
勢估唔到頭先出動必殺香蕉都係擺曬款咁..
但你一捉到佢 佢就比你抱勁耐
可以反身hold到我打眼色或者拍手先轉身
無影腳踢到我個身花鬼曬~~~
lunguide 2008-9-6 01:27:10 AM
對住花生
我覺得自己似兔奴,多過似兔媽lor
成日都要諗計治佢同氹佢
佢幾古惑ga
Colleen 2008-9-6 01:52:43 AM
搵番個細佬la,恭喜恭喜!!!

包包d 兄弟姊妹去左邊?:008:
hh0 2008-9-6 02:44:05 PM
嘩.....mo媽真眼利.....甘樣都可以同花生相認!!!
恭喜恭喜!!
wavyxeion 2008-9-7 01:17:31 PM
我唔係Mo媽- -"
我係Mo爸~
:041:
lunguide 2008-9-7 03:17:40 PM
原帖由 wavyxeion 於 2008-9-7 01:17 PM 發表
我唔係Mo媽- -"
我係Mo爸~
:041:

又一次美麗的誤會la
多女仔養兔啩,以我估計你好年青wo,因我見過王太個女(如果你同佢差唔多年紀嘅話)
wavyxeion 2008-9-8 08:16:12 PM
原帖由 lunguide 於 2008-9-7 03:17 PM 發表

又一次美麗的誤會la
多女仔養兔啩,以我估計你好年青wo,因我見過王太個女(如果你同佢差唔多年紀嘅話)

冇錯 我的確係年青派分子~
二十仲未有一
咁你呢?
lunguide 2008-9-9 11:18:47 PM
無人話俾你知年齡係女人ge秘密咩!
wavyxeion 2008-9-10 12:02:34 AM
原帖由 lunguide 於 2008-9-9 11:18 PM 發表
無人話俾你知年齡係女人ge秘密咩!

sorry- -"
我唔小心問左你既秘密tim...

快速發帖