親愛的雪兒

雪兒您支持左半個月,好叻~ 無問題架喇,您可以安心去繼續您ge路.
好好彩我可以陪您過最後一日,最後一個鐘,最後一分鐘,最後一秒..
媽媽會將朋友對我ge祝福分俾您,星星會帶住祝福陪您一齊...
臨走時雪兒您要同媽媽講ge野,媽媽聽唔明白
希望您今晚夢入面話俾媽媽聽啦
路上平安呀雪兒

愛您的媽媽字

各位兔友,雪兒的最後一面...

複製 -IMG_0081 (2).JPG (231.87 KB, 下載次數: 150)

複製 -IMG_0081 (2).JPG

波丸媽 2008-9-18 10:38:19 PM
你唔好傷心啦, 雪兒會起彩虹橋睇住你架
佢有你咁好既主人照顧佢,收養佢,最後陪住佢走,
我相信雪兒最後想講既係 :「多謝mami, 我走左你唔好咁傷心,我地總會再見架」
kwaikwai 2008-9-18 11:04:57 PM
雪兒能夠支持到咁耐~陪多媽媽半個月~
已經好叻叻啦~~

chrisyan唔好太傷心~佢o係彩虹橋一定會好開心~
所以你都要同佢一樣開心生活~
831555 2008-9-18 11:52:08 PM
take care ar
chrisyan 2008-9-19 12:18:35 AM
多謝咁多位兔友...睇到你地ge留言...真係好感動~~
不過心情仲係好難平復...我唔會o係雪兒面前喊架...所以我com埋左個箱先至喊....
好彩屋企無人...唔係一定俾我嚇親........
karen195 2008-9-19 12:22:42 AM
夢夢同胖胖怎樣??

你要要保重~我相信雪兒都希望你要好好照顧佢地~
阿度 2008-9-19 01:11:24 AM
雪兒能夠係你身邊離開係好幸福架喇
佢可以遇到你仲更加幸福~最後佢一定係同你講多謝你,叫你唔好傷心
心情係需要時間去平伏ge, 不過唔好忘記夢夢同胖胖呀
tiffany 2008-9-19 01:38:27 AM
雪兒其實好叻架喇~~
佢一定係想陪你耐d
所以先可以支持到咁耐
佢其實真係好幸福
有你呢個媽媽咁錫佢
chrisyan 2008-9-19 01:44:20 AM
原帖由 karen195 於 2008-9-19 12:22 AM 發表
夢夢同胖胖怎樣??

你要要保重~我相信雪兒都希望你要好好照顧佢地~

仲係咁為食-____________-
不過我今日喊住同夢夢講話雪兒走左...以後都唔會再返黎個陣.....夢夢一直望住我聽我講....平時夢夢唔會咁架
夢夢由細已經同雪兒一齊生活...可能佢都知道我同佢講雪兒走左

雪兒臨走時2隻眼都有眼淚流出黎....可能佢都喊緊.....
debbie1222 2008-9-19 02:53:08 PM
雪兒有你這個媽媽已幸福過,相信牠已很滿足,去到彩虹橋有很多兔子倍佢,放心吧!
nievedith 2008-9-20 01:22:12 AM
你到最後一刻都陪住夢夢, 佢會保持住你最後比佢的溫暖係彩虹橋度生活, 放心啦
Colleen 2008-9-20 02:30:39 AM
原帖由 chrisyan 於 2008-9-19 01:44 AM 發表

仲係咁為食-____________-
不過我今日喊住同夢夢講話雪兒走左...以後都唔會再返黎個陣.....夢夢一直望住我聽我講....平時夢夢唔會咁架
夢夢由細已經同雪兒一齊生活...可能佢都知道我同佢講雪兒走左

雪兒臨走 ...

我原本睇係第一個post d 眼淚已經出緊黎,努力唔喊因為兔爸係隔離,睇到你呢個post 唔喊唔得.......

講咩都冇用,但都要講句堅強d...
chrisyan 2008-9-20 04:35:16 AM
原帖由 Colleen 於 2008-9-20 02:30 AM 發表

我原本睇係第一個post d 眼淚已經出緊黎,努力唔喊因為兔爸係隔離,睇到你呢個post 唔喊唔得.......

講咩都冇用,但都要講句堅強d...

我會架~~我一定要堅強~雪兒永遠都會活o係我心目中~~我永遠都唔會忘記雪兒架~!!
cloudcloudgrace 2008-9-20 08:24:37 AM
每次看到兔兔走了既 post 都會喊~~~
但雪兒永遠都會在你和我們的心中!

快速發帖