八掛一問, 你地有冇人响兔協申請咗秋仔?? 我見佢俾人hold咗, 其實我都好鍾意佢, 不過心情未完全平伏, 所以冇申請, 希望係愛兔之人申請啦, 更希望係呢度嘅人啦~~
SHARON 2008-9-19 12:04:08 PM
其實我都好鐘意秋仔:053:
我都有幫佢清過籠,玩左佢一陣...
我本想領養,但兔協話我新手,唔好擇長毛兔:050:
我見秋仔果時,係秋仔黎左兔協幾日咋,兔協仲未放上網...
哈哈...秋仔真係好乖..
debbie1222 2008-9-19 12:33:45 PM
原帖由 lingyan 於 2008-9-19 11:12 AM 發表
處理中 可能係 真係已經搵到人領養 或者 有其他問題未俾人領養住 ....

我見到秋仔都好鬼鐘意佢 >w

我一見鍾情添...:012:
debbie1222 2008-9-19 01:01:10 PM
一隻咁靚嘅兔,個個都想要,點解佢主人唔要佢.....唉:013:
kkyan01 2008-9-19 01:10:06 PM
原帖由 debbie1222 於 2008-9-19 01:01 PM 發表
一隻咁靚嘅兔,個個都想要,點解佢主人唔要佢.....唉:013:

唉 !
可能又係個d一時興起想養, 又或者根本未諗清楚自己有冇時間,能力, 照顧佢地 :022:

不過,佢個主人都算好嫁,識得同佢去兔協
唔係放佢係街到就算數

另外, 秋仔現在係處理中 (13:12) :057:

debbie1222 2008-9-19 02:42:58 PM
兔協打左比我la:060: ,佢話由於太多人申請領養秋仔,已有足夠領養人數,所以貼上hold字,截止申請,以防人數過多.
如下星期前沒收到電話就申請失敗:022:
頭先電話評估時,我可能緊張d......:014: 我覺得自已講得唔係幾好:043: ,雖然佢都話我幾好,但是咁多人申請之下,我應該盡力表達我有的優勢,例如:可24小時開泠氣,最近亦買了部空氣清新機,經常上綱睇兔兔資訊等等:057:
唉..好緊張:056: ...................得.唔得.得.唔得.得.唔得...............秋仔一定要找個好主人啊:061:
pinwheelfish 2008-10-11 09:44:08 AM
各位, 有冇UPDATE呀?我前幾日去兔協好似唔見咗佢WOO~~ 唔通俾人領養咗? 係咪呢度嘅人呢?如果係請POST吓近況呀~ THANKS~
BB囡 2008-10-11 10:26:41 AM
我都見過秋仔,,
佢好可愛又乖又定
如果係li到既人領養左就好啦
可以有機會見下佢
珊迪小姐 2008-10-11 11:29:06 PM
我上星期同今日去過 都吾見有"秋仔"wo~
你地講到甘乖 我都想見下佢盧山真面目ar >v<!!!

係呢 你地多吾多人成功係兔協領養到兔仔呀!?
我覺得果度d兔仔好多都好靚好健康
相反出面pet shop買果d簡直...
甘都被主人遺棄 真係好可憐呀!!!:050:

快速發帖