無聊想統計下大家而家養緊乜野兔呢 ?
多選投票: ( 最多可選 10 項 ), 共有 523 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
勞仔 2009-7-4 04:59:07 PM
唔肯定係咩兔:054:
★YINGJa1v3v` 2009-7-5 08:40:28 PM
養緊獅子兔(x`
koji3005)) 2009-7-11 11:21:45 AM
我隻仔仔係貓貓兔:055:
小晴兒 2009-7-11 11:25:13 AM
賓尼兔
好似狗仔~嘻!!
momo56 2009-7-13 11:19:07 AM
我家喜寶係隻侏儒兔~~^^仲要黑白面~~
yy0322 2009-8-4 01:24:20 PM
我屋企個仔係獅子兔 ..
暫時只養一隻~
:055:
千千 2009-8-26 11:04:18 PM
賓尼兔 #^67^#
∥傻楓☆〞 2009-10-7 05:09:24 PM
唔知丫:056:
我果隻又似中國大白兔,,
又似侏儒兔:001:
katy)) 2009-12-4 02:23:20 PM
呀b係獅子兔

但係拎出街剪毛的時候,人地誤以為佢係貓貓兔… 剪左佢頸果d獅子毛 #^68^#
katy)) 2009-12-4 02:25:51 PM
原帖由 yy0322 於 2009-8-4 01:24 PM 發表
我屋企個仔係獅子兔 ..
暫時只養一隻~
:055:

你好丫 yy0322, 想問你家的兔兔親唔親人?
因為我想知係咪獅子兔都唔係咁親人…
喵喵 2009-12-9 10:13:07 PM
喵喵係 安哥拉+獅子呀 ^^
我click左 安哥拉
飯飯係貓貓兔 ^^"
diobonnie 2009-12-12 09:52:39 PM
3 同7 點分呀..?
sweetieminnie 2010-5-10 09:52:59 PM
好多人都養賓尼兔~~:053:
iris 2010-5-17 01:58:13 PM
肥仔 係 獅子MIX賓尼, 但外型成日俾人誤會係侏儒兔, 因為佢細隻, 短毛 & 耳仔細細#^49^#
笨嘟 係 賓尼兔
Corgi 2010-11-22 05:16:47 PM
bB 是貓貓兔:055:

快速發帖