vetbed

kkyan01 發表於 2008-09-23 12:43|只看該作者|倒序瀏覽|打印
雪糕腳有枕,
我見之前有post講可以買vetbed and 搽凡士林,

我想問咩係vetbed ?
可以係邊到買到?
kkyan01 2008-9-24 09:20:53 AM
我問過R , 佢地都有得買
尺寸是 48 cm x 38 cm
售價是: 110元正
甘係平定貴啊 ?:062:
SHARON 2008-9-28 11:38:35 AM
我都岩岩係r記買左...我覺得110都唔算貴,好似有d地方仲貴:015:
我隻siuming都有腳枕...:016: 我唔想佢惡化...宜家咁熱佢都唔怕...不過佢好醒...一熱就行開...我試過用好多地毯都比佢咬:036:
vetbad都真係幾好:060:
casey 2008-9-28 11:40:16 AM
原帖由 SHARON 於 2008-9-28 11:38 AM 發表
我都岩岩係r記買左...我覺得110都唔算貴,好似有d地方仲貴:015:
我隻siuming都有腳枕...:016: 我唔想佢惡化...宜家咁熱佢都唔怕...不過佢好醒...一熱就行開...我試過用好多地毯都比佢咬:036:
vetbad都真係幾好:06 ...

唔係咁開心住呀
我用vetbed都幾個月
以為佢地會唔咬
點知9月左右開始佢地好似冇野玩咁
張vetbed.............:050:
SHARON 2008-9-28 11:57:33 AM
原帖由 casey 於 2008-9-28 11:40 AM 發表

唔係咁開心住呀
我用vetbed都幾個月
以為佢地會唔咬
點知9月左右開始佢地好似冇野玩咁
張vetbed.............:050:

:011: 下?????唔係掛....希望用多幾個月啦...
:013: 衰仔..咬就打死:013:
kkyan01 2008-9-29 09:10:36 AM
原帖由 SHARON 於 2008-9-28 11:38 AM 發表
vetbad都真係幾好:06 ...

我家雪糕有腳枕, 我日日同佢塗凡士林,
我係雲石板上加左防滑軟墊(加工開洞)俾佢,(遲d補相, 因家中電腦有限度服務)
等佢有涼之餘, 又冇甘滑and 對佢隻腳仔會好d
vetbad 我諗住冬天先俾佢用, 因為依家仲係好熱 :056:
放左vetbad, 雲石板就冇位放 :050:

karen195 2008-10-1 02:38:54 PM
R記最新10月份優惠,vetbad$98
但我睇到...其實個vetbad,好似可以係深水埗賣布既地方搵到,既毛毛布一樣...而且又平又大鐘意既大都得
但唔知乾唔乾淨je...

快速發帖