又同你講多次
生日快樂呀傻vi~:001: :001:
祝日日開心,mio hachi身體健康:037: :037: :037:
pinwheelfish 2008-9-26 12:00:43 PM
生日快樂呀~~平時聽到你把聲, 而家見到你個樣, 果然人靚聲甜woo~~~
祝人兔健康, 生活愉快, 順順利利~~
阿度 2008-9-26 12:20:45 PM
原帖由 pinwheelfish 於 2008-9-26 12:00 PM 發表
生日快樂呀~~平時聽到你把聲, 而家見到你個樣, 果然人靚聲甜woo~~~
祝人兔健康, 生活愉快, 順順利利~~

唔好讚壞佢呀,哈哈:031: :031:
elyse)) 2008-9-26 02:14:23 PM
哈哈~生日快樂牙..哈哈,我地都係同年同月同日生牙:057:
竟然比我起度揾到~
lolo 2008-9-26 02:33:16 PM
兩位生日快樂啦...:038:
pinwheelfish 2008-9-26 02:54:11 PM
elyse,

HAPPY BIRTHDAY AH~~~~
kkyan01 2008-9-26 03:02:28 PM
elyse
生日快樂啊 :001: :002:
pinwheelfish 2008-9-26 05:15:48 PM
HA HA 阿vi 頭像到hachi出場la~~
831555 2008-9-26 05:46:58 PM
HAPPY BRITHDAY AR
vice0926 2008-9-26 06:54:46 PM
原帖由 Colleen 於 26-9-2008 01:43 AM 發表
vivi 生日快樂丫!! 祝mio 同hachi cc 常滿,你就拿拿林搵個有$ 老公la!

哈哈哈..CC常滿..XD
你ge祝賀說話都幾另類..
不過多謝晒~~
vice0926 2008-9-26 06:56:02 PM
原帖由 elyse 於 26-9-2008 02:14 PM 發表
哈哈~生日快樂牙..哈哈,我地都係同年同月同日生牙:057:
竟然比我起度揾到~

嘩~~~~咁岩ge??
哈哈..多謝你呀~~你都生日快樂呀!!
vice0926 2008-9-26 06:56:25 PM
原帖由 阿度 於 26-9-2008 12:20 PM 發表

唔好讚壞佢呀,哈哈:031: :031:

= - =||||
哼~你唔抵得..

嘻嘻~~~多謝晒大家呀~~
尤尤 2008-9-26 08:11:59 PM
生日快樂
happy birthday ~

快速發帖