我尋晚放工返到佢見到佢唔睬我 以為佢嬲我早上同佢抹手腳
點知晏一d當兔爸同我講Bu Bu岩岩跳左一下 我一望佢我就知...
佢唔係跳 係抽筋 仲企唔穩 頭重重咁
我開籠打算抱佢出黎 佢就已經抽筋抽得好厲害 仲瀨尿
一抱到係手一陣 佢頭就向後一昂......
抱住佢摸到佢由好微弱既心跳到成身都凍晒:054:
最後佢只係留低三條抓痕 若果無返到工 或者留意到佢有唔妥

今朝一早 我仲忘記左Bu Bu已經走左
仲即刻走埋去睇下佢會唔會無晒水 有無熱...

Bu Bu的相簿http://www.wretch.cc/album/bunnybubu
因為返工 少映左好多 只係得好少未放上去
chrisyan 2008-9-27 03:11:06 AM
BUBU, rest in peace, Snowy is there for you......
rock_his 2008-9-27 03:32:21 AM
Bu Bu ! 祝願兔兔在另一個空間永遠過住無限快樂,綠草如茵的地方.
kittyz 2008-9-27 03:32:54 PM
突然之間..bubu走了
當然會感到空虛
希望你和兔兔都可以開開心心.
明月 2008-10-1 03:23:56 PM
我都很傷心,我的豆腐在30/8走了,但牠留下她的囡囡-豆腐花,現在只得3個月
小呠b 2009-2-15 04:34:14 PM
唔好開心!!我家兔兔
都死左每日諗
兔兔莪會喊-_-

bubu都陪左尒都很耐`
bubu都吾x尒吾開心`
莪兔兔第4日死左:050: :050: :050: :050:

快速發帖