http://hk.myblog.yahoo.com/hkrabbit_org/article?mid=176

「香港兔友協會2009兔子慈善月曆」是一個共72頁彩色設計的座檯月曆,以超過60位兔子主人的心愛兔子及本會的被遺棄兔子為主角,每隻都生動可愛、造型活潑,而且印刷精美,是自用或饋贈家人朋友的尚佳禮物。

每個「香港兔友協會2009兔子慈善月曆」只售HK$60,所有收益將全數用於本會救助被遺棄的兔子,你又豈能錯過這個做善事的機會,請於920開始親臨本會認購!

另外,已贊助此慈善月曆的贊助人,本會將於日內電郵閣下有關領取月曆的安排。

特別優惠

現凡購買「香港兔友協會2009兔子慈善月曆」,即可以優惠價HK$40 (原價HK$68) 換購「仔妹食玩拉瞓」平裝版,或優惠價HK$60 (原價HK$98) 換購「仔妹食玩拉瞓」精裝版一本,數量有限,換完即止。

**特此嗚謝所有月曆贊助人的慷慨支持**
shura 2008-10-18 10:07:10 AM
而家唔知仲有冇呢???:057:
BB囡 2008-10-18 10:18:04 AM
應該有..
因為我前日先buy左:023:
shura 2008-10-18 10:18:53 AM

回復 3# 的帖子

月曆&BOOK????@@
BB囡 2008-10-18 11:31:21 AM
月曆呀
:021:
Panda)) 2008-10-18 12:32:01 PM
我兩個星期前係i love rabbit度買左...
佢地話兔協放左係佢地度賣~~:021:
BB囡 2008-10-18 12:35:42 PM
係呀...我都知呀..
candybbb0421 2008-10-30 03:47:18 PM

我上兩星期買左~:053:
ka@+ 2008-10-30 07:48:55 PM
本書我之前買左喇=]
差月曆咋..
love_penny 2008-11-2 08:12:59 PM
平裝版同精裝版有咩分別??
Peiian)) 2009-3-30 01:02:09 PM
我都想要...
不過人在澳門!!:050:
debbie1222 2009-3-30 03:24:42 PM
原帖由 Peiian 於 2009-3-30 01:02 PM 發表
我都想要...
不過人在澳門!!:050:

你隻兔兔係咪用緊綱低
用綱低會生腳瘡架
同兔兔腳係皮包骨
用綱底佢會好唔舒服
唔好用綱底la:034:
Peiian)) 2009-3-31 01:02:13 PM
原帖由 debbie1222 於 2009-3-30 03:24 PM 發表

你隻兔兔係咪用緊綱低
用綱低會生腳瘡架
同兔兔腳係皮包骨
用綱底佢會好唔舒服
唔好用綱底la:034:

啊~張相之前架~~
已經冇用一段時間~~:054:

快速發帖