究竟而家有幾多人已經同兔兔戒糧呢 ?
單選投票, 共有 151 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
Corgi 2010-10-20 03:26:49 PM
戒了糧十個月,體重平穩沒暴漲,便便很好,吃草有利牙齒磨合
KooDevil 2010-11-30 03:01:41 AM
not planning to since one of my bun doesnt like eating veggie
月愛貓貓兔 2010-11-30 03:52:37 PM
芊芊仲細唔戒住,等大d先戒糧 .
smallsuishan 2010-11-30 03:56:08 PM
因為之前Hill Hill 腸慢左.....
醫生話停一排糧 咁好番都冇再俾!~
而家糧當零食俾佢食 不知幾開心
MIA 2013-4-5 12:00:16 AM
如果無乜必要都吾會停糧,除非醫生叫我幫兔兔停糧先會停
yinyin19940 2013-7-27 12:51:07 AM
糧無害處 只要唔好俾多就得ga
yancyan520 2013-8-5 03:29:54 PM
當食零食咁食
billlo88 2013-8-5 04:00:47 PM
我都係當食零食咁比佢食
happyemily 2013-8-7 10:40:17 AM
咁BB免係咪仍然要食免糧嫁, 我仲以為一路早晚一匙免糧, 平日KEEP住自己食草~ 一路係咁天~ (諗住佢大D先俾菜佢食)
ching` 2013-8-11 11:07:30 PM
都係當零食比佢~~
fluffy 2013-10-11 07:32:13 PM
我真係唔知道要停糧...
Dylan 2013-11-27 01:59:15 PM
de-sex 之後就戒糧,一日俾三種蔬菜,比較健康
maymay817 2016-3-8 09:52:59 AM
我係新手... 買兔時店主叫我買的"糧"是一包比較細的草(牌子Naturaliss), 後來我知道有粒狀的糧, 仲諗住同佢轉, 點知而家發現原來是要"戒糧"... 咁係咪即係其實我根本唔應該同佢轉, 照食草就得?
maymay817 2016-3-8 09:54:46 AM
cordero 發表於 2008-10-6 01:42 PM
b女太瘦...兔協同佢加左糧tim ar:024:

兔協...? 係咪可以找兔協幫手檢查/Body Check?
Insomniahk 2016-11-17 12:21:17 PM
食得就食啦!
諗過龍啦!

快速發帖