大個之前果個好多=v=

hh0 2008-9-29 11:10:08 PM
兔兔住呢個籠實開心la
大把空間走來走去
我都係用呢個籠俾3隻一齊住
中間果層加多塊板, 地方大D又安全D
你可以去買籠果間叫巨地幫你訂塊板
我之前問過大約60幾蚊一塊, 原廠一模一樣既
阿度 2008-9-29 11:46:06 PM
咁大個籠一隻住嗎????
kkyan01 2008-9-30 09:37:51 AM
我都想換個大寵比佢地,
但屋企唔夠大, 加上雪糕好似未接受到芭啡甘 :077:
雪糕住大寵, 如果換左寵兩隻一齊住, 我怕雪糕唔like :043: ,
so 計劃暫停左
hh0 2008-9-30 10:36:16 AM
係呀, 最好等bonding 成功左先換大籠兩隻一齊住
kkyan01 2008-9-30 10:40:17 AM
原帖由 hh0 於 2008-9-30 10:36 AM 發表
係呀, 最好等bonding 成功左先換大籠兩隻一齊住

我唔想佢地打交啊, :004: :005:
我之前係到見有個post 話, 打交打到斷左手仔
BB囡 2008-9-30 12:57:36 PM
嘩..佢好幸福呀
有咁大地方玩...仲有3層添..一定開心死啦
lolo 2008-9-30 03:13:09 PM
中間果層好似好"牙煙"咁....:065:
怕唔怕"差"錯腳....:042:

我o個兩隻有時會o係籠入面狂奔:026:

otistou 2008-9-30 07:26:24 PM

回復 16# 的帖子

原來係咁@@..得閒去下先
otistou 2008-9-30 07:27:08 PM
原帖由 阿度 於 2008-9-29 11:46 PM 發表
咁大個籠一隻住嗎????

係呀...我養左一隻ja=]
otistou 2008-9-30 07:28:39 PM
原帖由 kkyan01 於 2008-9-30 09:37 AM 發表
我都想換個大寵比佢地,
但屋企唔夠大, 加上雪糕好似未接受到芭啡甘 :077:
雪糕住大寵, 如果換左寵兩隻一齊住, 我怕雪糕唔like :043: ,
so 計劃暫停左

哈...試下law..xd
otistou 2008-9-30 07:29:21 PM
原帖由 BB囡 於 2008-9-30 12:57 PM 發表
嘩..佢好幸福呀
有咁大地方玩...仲有3層添..一定開心死啦

哈...佢真係好幸福=3=....好羨慕tim=v=
otistou 2008-9-30 07:30:24 PM
原帖由 lolo 於 2008-9-30 03:13 PM 發表
中間果層好似好"牙煙"咁....:065:
怕唔怕"差"錯腳....:042:

我o個兩隻有時會o係籠入面狂奔:026:

咁又唔會wo..@@...幾安全ga都...
candybbb0421 2008-10-1 07:18:24 PM

我都想買個新籠啊~:053:
otistou 2008-10-11 01:23:15 AM

回復 28# 的帖子

咁仲唔去買@@>>>>????

快速發帖