因為"r"柴未返得工, 無聊聊想整吓曲奇, 賣相ma ma但都ok 好味, 唔知點解我只係落咗一隻蛋, 但牛油曲奇變咗雞蛋餅嘅味道.....
但加咗杏仁&燕麥 同加咗杏仁&朱古力嗰兩隻記好好味....

IMG_2004 (Small).JPG (33.09 KB, 下載次數: 16)

IMG_2004 (Small).JPG

IMG_2007 (Small).JPG (43.94 KB, 下載次數: 17)

IMG_2007 (Small).JPG

IMG_2010 (Small).JPG (49.09 KB, 下載次數: 12)

IMG_2010 (Small).JPG

kkyan01 2008-9-30 05:34:05 PM
我好想食朱古力個隻啊 :022:
pinwheelfish 2008-9-30 05:34:19 PM
大家有冇d好似藍罐曲奇餅嘅食譜呀?? 同埋曲奇餅可以keep到幾耐? 我次次都係整少少唔敢整太多..THANKS~
lolo 2008-9-30 05:36:48 PM
俾你攪到好肚餓:060: :029:
pinwheelfish 2008-9-30 05:37:55 PM
朱古力個隻我加咗森永朱古力粉, 我自己幾LIKE森永出嘅朱古力PRODUCT所以都好LIKE呢隻味, 仲有,加咗好多都唔會過甜:070:
‵小瑩 :])) 2008-9-30 05:38:34 PM
嘩~~~~我好鐘意食嫁..之前都整過好多!!
阿度 2008-9-30 06:00:53 PM
嘩.......呢個時間放上黎
特別肚餓呀:056:
hh0 2008-9-30 06:20:33 PM
仲要餓住個肚搭車番屋企.....
尤尤 2008-9-30 07:37:35 PM
我好想食朱古力個隻啊 :057:
波丸媽 2008-9-30 09:50:18 PM
呢度既會員....好鍾意.....引人食野架 >0<
仲會搞到人地好肚餓........
睇住你地d美食.......我又冇得食
`Shusonbaby||' 2008-9-30 10:13:22 PM
好想整黎食.不過減緊肥哦-.\-
小晴兒 2009-7-26 03:41:24 PM
好令~好似好好未咁~搞到我都好想食牙
小晴兒 2009-7-26 06:29:49 PM
我有整過~但唔知點解次次都硬過d石頭
已有 1 人評分P 點 收起 理由
Vinkivan -1 重複發帖 ? 請善用編輯功能

總評分: P 點 -1   查看全部評分

快速發帖