我隻小丸........
10個朋友有9個話佢係一隻狗.....
有朋友仲搞笑, 佢一時唔記得我養既係兔,
佢話:「佢既耳仔好長呀,長到貼地,係一隻好似兔兔既狗」
我...........呆左.......呵呵

而隻波波.....
就比人認錯係隻貓.........
但冇小丸比人認錯認得咁勁.........
但波波有時又似鼠鼠.因為佢會鬼鬼祟祟.....

多選投票: ( 最多可選 2 項 ), 共有 145 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
nga_miyabi 2009-4-23 04:53:06 PM
肥毛毛前世系狗仔~
曾經有FD話話佢系扮兔仔的狗....
洛之彤 2009-5-2 02:35:30 PM
砵仔兔d色似倉鼠=v=!
`Shusonbaby||' 2009-5-2 08:44:21 PM
feefee 仲大隻過d 狗仔^^
成日比人話係狗.哈哈#^11^#
helen_laam 2009-5-3 12:31:26 PM
小元有俾人話過似狗~~
但係唔係太多~~
兔婆覺得佢似鼠鼠...
又話佢似加菲貓......
我自己覺得佢似兔兔~~
haha~
Vinkivan 2009-5-10 10:21:56 AM
我覺得COOKIE似狗仔, 因為我一買返嚟嗰陣已經覺得個樣似, 就連我媽咪去加拿大探我嗰陣見倒COOKIE都以為佢係狗仔, HAHA~ 睇真啲, 真係有啲似西施bor~!!

湯丸... 呢度冇得揀, 我覺得佢似馬騮多啲, 佢每日都不停咁跳, 仲係跳都好似蜘蛛俠咁, 真係馬騮托世呀... :073:

波子就似返兔兔喇~ 似返兔兔咁細膽, 似返兔兔咁可愛~~~:012:
elvisli 2009-5-10 02:50:50 PM
mocha完全係一隻獅子仔....

妮妮 2009-5-14 11:46:45 AM
似貓貓咁有個性!!
Jessie)) 2009-7-17 04:55:32 PM
我有10個朋友, 有10個都話我家兔兔係狗=_=因為又大隻又係啡色
有朋友第一次見佢:  咩你隻狗狗咁細隻既?!
我一臉無奈

樹熊仔 2009-7-17 10:17:25 PM
樹熊仔就像一隻什麼都食的為食貓 ,而女女剪完毛之後就十足小貓女很可愛!
米米 2009-8-27 06:37:55 PM
我懷疑米米前世係狗
因為佢超鐘意wowo
又有時行到成隻狗咁
即係四隻腳唔同時間地向前行
uumeme 2009-8-28 02:10:42 PM
我隻棉在sofa底會四腳爬爬, 又走得快, 好似隻白老鼠
Miyako)) 2009-9-1 11:25:56 PM
佢似咩我就唔知=0=不過以前係我bf屋企個時有人話佢似狗啦,貓啦,對上個次帶佢去剪甲,一開袋個人話,嘩咁似狗既:018:
燒雞。﹏。)) 2009-9-4 06:04:59 PM
TOTWO似狗仔.
連行為都似,成日用鼻狂聞個地睇下邊到有野食=.="
Monique_ho 2009-10-2 09:29:31 PM
原帖由 elyse 於 2008-10-3 01:10 AM 發表
她和一隻十年無食飯的狗狗一樣...:066:

haha......
my momo is the same........^^!!!

咁都俾你搵到個開口...!!!!!

咁都俾你搵到個開口...!!!!!

∥傻楓☆〞 2009-10-6 07:38:41 PM
唔似:056:
似獅子多d:050:

快速發帖