我係公司,依家悶到嘔, ~ :077:
成間公司好靜, d同事唔講野, 好可怕  !
lingyan 2008-10-8 03:39:27 PM
公司有三部 ...
老闆一部彩色 LASER,我有二部 一彩色 LASER 同一黑白 LASER ....

我想將兔協張 CARD 過膠丫,不過搵黎搵去都搵唔到部過膠機 ....
vice0926 2008-10-8 03:48:45 PM
哈哈!我又係成日私用公司ge資源..=w=
影完貼紙相唔會嘥$1過膠..
會拎返公司過..XD
絨絨妹)) 2008-10-8 03:53:10 PM
我都經常善用公司d資源.. 影印, 彩print, 文具..... (千其唔好俾人知.. hehe!!)
leokobejack 2008-10-8 04:11:02 PM
似乎大家都好善用公司既資源:057:
我而家都係公司..大家唔好咁大聲比人發現....:040:
kkyan01 2008-10-8 05:04:23 PM
呢d叫物盡其用啊,
都係環保之一啊 :073:
nievedith 2008-10-8 09:13:53 PM
大家都係一班善用資源的兔友啊, KEE`
珊迪小姐 2008-10-14 12:21:55 PM
原來甘多兔友都番緊工~!!
me too ar~(雖然我仲未養兔兔-v-)
真係吾想番工呀 好想放假呀~~~:029:
cordero 2008-10-14 12:27:17 PM
今日係我做量地官既第二日,鈎緊頸巾俾妹妹
TINA 2008-10-14 12:35:25 PM
我剛放工,,,,返完通宵回來,,,
見到成地粒粒,,,D草又成地都係,,,
昨晚阿咪雞一定又自己開PARTY啦,,,
兩個比我罵左一餐,,,,坐定定比我話,,,
又頭底底,,,唔望望我,,,(其實佢地知錯個樣好可愛啊,,,)
.......有時我真你覺得佢地明白我們想說什麼啊,,,,到
我都是剛剛大清潔完,,,
每日回家的例行工事,,,做清道夫,,,,執粒粒
準備睡覺啊,,,
波丸媽 2008-10-14 01:23:15 PM
我依家起學校圖書館, 偷懶緊, 跟住落去上堂lu~~
lingyan 2008-10-14 01:43:32 PM
有陣時我都覺得兔兔識聽我地講乜野 ga,
好似我今朝早,我同兔爸尋晚唔記得開鬧鐘,所以就訓晏左,
miffy 見到我雖然一樣照樣咬籠要出黎,
但我同 miffy 講左句媽咪唔得閒放你出黎,遲左起身就快遲到 la,
跟住 miffy 就唔再咬籠,自己去食草囉。
jj08 2008-10-14 05:32:39 PM
剛剛老細在發完神經~:052:
現在勁勁勁聽電話中~~:056:
等收工中~

快速發帖