話說頭先去左沖涼, 洗洗下頭D水愈來愈小, 小到最後係無曬..... :024:
最麻煩既係....個頭洗到一半...個頭仲有一半洗髮水係度..... :011:
想係水煲度倒啲水係個面盆度洗乾淨個頭時, 又倒瀉水係地下.... 好在熱水壺仲有水先可以沖乾淨身體出來JAR :014:

估唔到呢D咁戲劇化的事情, 真係會有機會發生......:029:
nievedith 2008-10-10 01:26:02 PM
呢個貧窮神好可怕, 無處不在咁 :025:
vice0926 2008-10-10 01:38:22 PM
好彩我冇試過呢d情況..
我平日超級留意大廈大堂貼果d notice..
驚死會冇水.....
因為我又係勁長頭髮果d黎..= ="
Panda)) 2008-10-10 02:54:27 PM
我屋企今日都冇水...
朝早冇食水...下晝冇咸水...
尋晚留定幾盆水係度...:036:
kkyan01 2008-10-10 03:01:28 PM
原帖由 vice0926 於 2008-10-10 01:38 PM 發表
驚死會冇水.....

沒錯 ! 最安全的做法 ~
nievedith 2008-10-11 12:05:31 AM
原帖由 vice0926 於 10-10-2008 13:38 發表
驚死會冇水.....

樓下無通告, 係突然間無水架 :008:

今日有人睇過, 好像是水壓有問題, 唔夠力, 所以上唔到水.....
全部底層都中招, 高層無問題

快速發帖