其實兔兔的腳板底毛洗唔洗剪?
因為絨絨妹D腳板底毛好厚, 有時行路會冼住咁行.
nievedith 2008-10-11 02:40:26 PM
原帖由 lingyan 於 11-10-2008 13:11 發表
其實你地試下反轉兔兔,摸下佢腳板仔,摸上去好舒服 ga  ^v^

KE~ 我試過咁做, 幾好玩架, 又好舒服
nievedith 2008-10-11 02:41:09 PM
原帖由 阿度 於 11-10-2008 13:09 發表
腳板底既毛越厚越好,感覺上佢地行得舒服d:070:
不過記得梳毛個陣要梳埋腳板底d毛呀~

我從無梳過腳板底, 真係要梳架 :017:
阿度 2008-10-11 02:55:46 PM
原帖由 nievedith 於 2008-10-11 02:41 PM 發表

梳左會好好多架~d毛冇咁實
保護會好d嘛
lingyan 2008-10-11 03:22:16 PM
原帖由 nievedith 於 2008-10-11 02:41 PM 發表

係丫,我每日都幫miffy梳 ga,
佢地成日踩 d 毛毛搞到實哂,
幫佢梳返鬆d感覺上會好d XD
hh0 2008-10-11 03:30:32 PM
keep住梳腳板底毛可以令D毛鬆軟番
唔使死實實舊餅甘樣
行路又舒服D
kkyan01 2008-10-11 04:07:35 PM
原帖由 ‵小瑩 :] 於 2008-10-11 01:29 PM 發表

芝麻最憎人搞佢腳板底@_@"
我好少梳XDD

一整就走 :077:
絨絨妹)) 2008-10-11 04:40:40 PM
我都每日有幫絨絨妹流腳板底毛, 不過一梳佢就好似好痕咁縮開,
SHARON 2008-10-11 06:20:20 PM
根本無可能掂到佢腳板底D毛毛...:016:
kkyan01 2008-10-11 06:26:19 PM
原帖由 SHARON 於 2008-10-11 06:20 PM 發表
根本無可能掂到佢腳板底D毛毛...:016:

點解 ?
兔兔會極速走佬 ?
SheR_bb 2008-10-11 07:46:30 PM
鬆餅近腳趾個邊d毛厚d, 腳爭d毛好少
梳腳板要2個人梳, 一個捉住, 一個梳
我做梳個個成日俾佢起飛腳踢死
捉住佢個個就會俾佢咬手指, 仲要勁"fu"人wor
所以都係耐唔耐幫佢梳, 個身就日日幫佢梳

hh0 2008-10-11 10:12:54 PM
唔俾梳既話不如用毛巾卷實巨
淨係突隻腳板出黎就點梳都得啦

快速發帖