嘻嘻~~見今日冇咩做就諗住搵d野整下...
自己又好鍾意食醉酒雞翼~所以就整左啦~~

原來都好易整嫁咋:073:

其實浸到夜晚d味已經ok~不過我想入味d...都係留返聽日先食啦:073:

+ 多張 lucky 仔嚇人睡相...隻眼一半黑一半白...:043:
CHIUPO=] 2008-10-21 11:02:55 PM
醉酒雞翼~:023:
食左會唔會醉架  哈哈:024:
lucky 仔既睡相有得同樂樂既睡相比喎
樂樂又係訓到隻眼一半黑一半白架
wesky 2008-10-21 11:04:17 PM
未食過醉酒雞翼 @@
食左會唔會醉架??
用咩酒整??

lucky仔會唔會見到已經醉醉地 哈哈~:073:
Panda)) 2008-10-21 11:08:09 PM
原帖由 Evan 於 2008-10-21 11:04 PM 發表
未食過醉酒雞翼 @@
食左會唔會醉架??
用咩酒整??

lucky仔會唔會見到已經醉醉地 哈哈~:073:

李錦記既醉酒汁...落晒成支落去...!! <<< 一支十三蚊...:040:

如果佢食得我諗佢都會鍾意食既~ haha :073:
hh0 2008-10-21 11:28:40 PM
哈哈...睇到呢度先知整法, 係咪先煲熟D雞亦再用醉酒汁浸
使唔使淹左先煲呢
Panda)) 2008-10-21 11:53:05 PM
原帖由 hh0 於 2008-10-21 11:28 PM 發表
哈哈...睇到呢度先知整法, 係咪先煲熟D雞亦再用醉酒汁浸
使唔使淹左先煲呢

可以睇呢度呀~~
http://www.leisure-cat.com/frm_1058.htm
我好鍾意係度睇完之後自己試整:040:
hh0 2008-10-22 12:05:29 AM
thx~  會試整下
光之天使)) 2008-10-22 12:57:06 AM
等我得閒又整下先~學多門手藝都好~
我家total有時仲開住眼訓添呀.......
Colleen 2008-10-22 03:27:42 AM
我之前都有整比兔爸食丫,佢都好鐘意食,我呢邊冇醉酒汁買丫,個汁係自己一手一腳整ga...:056:
小米 2008-10-22 03:57:09 AM
colleen, 你個汁係點整 ka?
Panda)) 2008-10-22 08:23:58 AM
我都想知:040:
kkyan01 2008-10-22 08:40:06 AM
睇黎又好似好易整喎,
等我搵日都試下先,
Collen 你個汁係咪好難整嫁 ?
SheR_bb 2008-10-22 12:49:20 PM
係咪凍食架??
之前食過有一隻係凍食的~
cordero 2008-10-22 01:13:53 PM
點整ga?我都好鍾意食:053:
hh0 2008-10-22 03:08:15 PM
哈哈...我都好想知colleen你用花彫定係威士己.........

快速發帖