呢排係火車上成日播個爆到死果汁廣告,好"un"耳,大家知道問題係邊嗎?
聽晚開估~
hh0 2008-10-24 03:55:16 PM
:048: yes!!!!
謎底係懶音, 好離普lor....:013:
cordero 2008-10-24 05:20:49 PM
之前幸福傷風素個廣告又係.....
"突強幸福傷風素".....真係好無奈:026:
lingyan 2008-10-24 07:31:22 PM
我聽到係 ... O個質 =.=

爆到死係乜意思 ....
wesky 2008-10-24 07:32:48 PM
可能佢想迎合返年輕人, 用埋d 潮語啦 = =
冽! 2008-10-24 07:50:49 PM
第1次睇還好
但我覺得睇得多真係會痴線
btw, 爆到死我都唔明...係咪話d生果爆到死左- -?
lingyan 2008-10-24 09:19:06 PM
潮語,真係唔多識 ...
搞到我好老 TIM ....

爆痴、爆笑 就聽得到,
爆到死 .....
真係呢 ... 教壞細佬 =.=
波丸媽 2008-10-24 09:28:21 PM
lingyan.........
我諗我都好老啦................
我覺得~廣告內容....對我黎講有點兒無聊........
但真係好容易記得, 廣告既講,佢算成功既
chole)) 2008-10-25 08:40:04 AM
下.....
我都冇留意tim~~~
而家睇完真係唉~~~~~
珊迪小姐 2008-10-25 05:45:24 PM
廣告既目的 除左想人記得佢個品牌之外
仲要用來建立佢個品牌形象
令人下次買野飲果時 真係想買佢個款 甘先算成功....
但 而家我覺得維他只可以做到有人記得個廣告
而係咪有人會因為記得所以會買佢d果汁呢
甘你地話啦....:059:
lingyan 2008-10-25 07:27:08 PM
不過 ... d 生果俾佢爆死哂 ...
見到都唔想飲 wor ...

快速發帖