oxbow Timothy or APD Timothy邊隻草好d呢?
kkyan01 2008-10-27 04:08:59 PM
原帖由 BB囡 於 2008-10-27 04:00 PM 發表

未買過 momi 丫,
因為之前聽人講多枝、而且粗,怕兔兔唔肯食丫 ~
不 ...

我就係係r記買左先知原來好多兔兔唔鐘意食
幾驚bb囡唔食呀
不過冇草食,佢餓都要買嫁啦
好似好衰咁
冇法啦,個時訂左oxb ... [/quote]

點解你唔上兔協買啊 ?
兔協都有買啊, 9 磅
上次去, 個姐姐話如果真係冇時間, 可以打電話都得啊((但唔知係唔係要會員先得),
300大元, 可送貨 ~
BB囡 2008-10-27 04:16:03 PM
原帖由 kkyan01 於 2008-10-27 04:08 PM 發表

我就係係r記買左先知原來好多兔兔唔鐘意食
幾驚bb囡唔食呀
不過冇草食,佢餓都要買嫁啦
好似好衰咁
冇法啦,個時訂左oxb ...

點解你唔上兔協買啊 ?
兔協都有買啊, 9 磅
上次去, 個姐姐話如果真係冇 ... [/quote]
下...唔係呀...兔協都有我送貨
我地又係貪有我送先焗住要買
不過我地買$234 momi 11磅囉
唉..好大打擊呀
kkyan01 2008-10-27 04:20:11 PM
原帖由 BB囡 於 2008-10-27 04:16 PM 發表

點解你唔上兔協買啊 ?
兔協都有買啊, 9 磅
上次去, 個姐姐話如果真係冇 ...

下...唔係呀...兔協都有我送貨
我地又係貪有我送先焗住要買
不過我地買$234 momi 11磅囉
唉..好大打擊呀 [/quote]

我都係上次(前幾日)去兔協, 買草、糧、個陣
個姐姐話我知, 我先知到咋 ~
BB囡 2008-10-27 04:29:15 PM
咁下次幫襯兔協仲好呀
唔知洗唔洗加$嫁呢
kkyan01 2008-10-27 04:31:09 PM
原帖由 BB囡 於 2008-10-27 04:29 PM 發表
咁下次幫襯兔協仲好呀
唔知洗唔洗加$嫁呢

滿三百可送貨,
我住港島南都唔需要加$$,

呢個我就唔知會唔會因地區要加$$ ,
你可以打電話去問下, 你住個到駛唔駛加$$送貨 ~

glendy 2008-10-27 04:32:36 PM
唔知兔協幾錢一箱呢?
kkyan01 2008-10-27 04:38:24 PM
原帖由 glendy 於 2008-10-27 04:32 PM 發表
唔知兔協幾錢一箱呢?

會員好似二百一十幾蚊
非會員就二百三十幾蚊

你可以打電話去問下
glendy 2008-10-28 09:55:10 AM
昨日打去"r"訂草, 原來oxbow冇貨啦, 請各位留意呀...
ping.tat 2008-11-4 06:18:57 PM
hi~我家兩隻兔兔都係食OXBOW
平均一個月食一箱9磅
不過,佢地d枝多數唔食,
d枝掉多過食:050:

oxbow有時多枝少葉,一時少枝多葉但好碎:056:

快速發帖