不如大家分享下今日既心情係點啊

我今日放假, 唔駛返學
so free~~ :060:
cordero 2008-10-31 12:56:45 PM
一陣間要學英文...
星期一同星期四各有一份功課要交...唔知做唔做得晒.....
b女今日好似無平日咁活潑....緊張既兔媽又擔心...
頭先玩小遊戲用晒d錢....無得玩.....wesky快d同我講多d野俾我賺錢:053:
wesky 2008-10-31 01:00:43 PM
哈哈~~ 好啊~~
我今個星期都有功課要交啊
下個月仲有好多份 project 要交tim 啊 =0=
cordero 2008-10-31 01:01:29 PM
me too......我們都是苦學生....
wesky讀乜ga?
wesky 2008-10-31 01:02:57 PM
國際貿易 o.o
cordero 2008-10-31 01:03:58 PM
@o@好似好有"錢"途咁bor....
我讀翻譯...........不過英文好差.....要去學英文....惡補:029: :029:
波丸媽 2008-10-31 01:04:11 PM
講起苦學生,同功課多,點可以唔預埋我^^
波丸媽 2008-10-31 01:05:46 PM
我下星期要交2份project呀~~~
仲有其他再再下星期果d都未計XD
係呢,你讀邊間呀cordero
elyse)) 2008-10-31 01:07:12 PM
我剛剛先出左上個sem既成績<
but有一科全校得我無出...擔心有咩事中...

cordeor你起邊學英文牙...我都搵緊學校學英文:022:
cordero 2008-10-31 01:08:53 PM
我讀open u.....如無意外出年就grad la
我係wall street institute度學...學費都幾貴...不過d老師好多都唔錯....有興趣可以搵我介紹...好似有人介紹有禮物收ga
wesky 2008-10-31 01:12:20 PM
咁快就 grad.  真係好  :022:
好似幾好咁喎  暑假都去讀讀先
cordero 2008-10-31 01:16:05 PM
5快la..我05年開始讀ga....
本來我想讀englishtown ga....但佢地d服務態度極差.....
而wsi相反d staff同老師都好nice....同埋d staff俾我既感覺英文都好d....
所以就幫襯左wsi.....
可能學費貴既關係....果時上englishtown果陣,d staff俾我既感覺係....睇死你個死o靚妹都俾唔起錢讀ga la
wesky 2008-10-31 01:17:49 PM
D 老師係中國人定外國人??
BB囡 2008-10-31 01:18:35 PM
我特別d,,,
我番緊工呀
好辛苦呀
cordero 2008-10-31 01:20:18 PM
中國人同外國人都有....不過係native speakers
我係半供讀ga....我本來返兩份工,不過岩岩quit左一份
b囡媽做邊行?

快速發帖