今日落左去8號兔幫樂樂沖涼
但竟然發現可能佢唔係男仔:022:
到而家仲未知佢係仔定女呀orz
大家覺得樂樂係仔定女呀?
hh0 2008-11-2 11:21:42 PM
樂樂依家幾大
越大越易分
CHIUPO=] 2008-11-2 11:28:03 PM
原帖由 hh0 於 2008-11-2 11:21 PM 發表
樂樂依家幾大
越大越易分

3、4個月到
光之天使)) 2008-11-2 11:30:05 PM
3,4個月仲好細咋~~
可能真係未睇得到住架~
過多1~2個月就會分得到
CHIUPO=] 2008-11-3 11:00:49 PM
我想問下
我今日見到樂樂個pat pat兩側每邊都有1粒突起既野
咁其實佢係咪男仔呀?
hh0 2008-11-3 11:04:07 PM
影張相黎睇下好d
CHIUPO=] 2008-11-3 11:23:43 PM
樂樂的pat pat:056:
影得有點兒樣衰
相片:054:

P1020366 (Medium).JPG (180.62 KB, 下載次數: 0)

右邊

右邊

P1020367 (Medium).JPG (192.84 KB, 下載次數: 0)

左邊

左邊

P1020368 (Medium).JPG (185.67 KB, 下載次數: 0)

中間

中間

光之天使)) 2008-11-4 12:06:48 AM
似係臭腺~~
我唔係好識分...咁睇似女仔wor....(唔一定係架~我真係唔太識分)

ot: 樂樂又會咁乖比你影既~
比著我total,反都唔比反呀~
hh0 2008-11-4 12:35:22 AM
唔多似旦旦~
其實你只要輕輕按壓巨個器官, 從突出黎既形狀可知是男定女
6個月以下未出旦旦都可以用呢個方法分辨, 識睇都幾準架
CHIUPO=] 2008-11-4 07:34:48 PM
我諗樂樂都係似女仔多d
但我唔知我睇得岩唔岩啦
如果睇錯既
等佢大個d就知道:054:

快速發帖