/_\
上網睇到後,,
心情低落了,
怕血勿看.
http://www.macao838.com/viewthre ... mp;highlight=%A8%DF
怕血勿看.怕血勿看.怕血勿看.怕血勿看.怕血勿看.怕血勿看.怕血勿看.
:077:
:077: :077: :077:
elyse)) 2008-11-11 09:57:26 PM
好驚阿個女人好恐怖阿....
睇完後,心情真的有點低落....
shura 2008-11-11 09:58:48 PM
我choose唔睇...........:041:
logon 2008-11-11 10:35:48 PM
喊死人家了:050: :050: :050: :050: :050: :050: :050: :050: :050: :050:
CHIUPO=] 2008-11-11 10:48:34 PM
個女人勁勁勁變態囉
其實係咪可以報警拉佢告佢虐畜架
希望隻兔兔投胎可以搵到個好家庭啦:054:
marimo 2008-11-12 10:49:08 AM
Such terrible things, anything worth to see. Seeing these only let us (rabbit lover) feel sad and scary.
glendy 2008-11-12 01:56:07 PM
好變態呀...個女人真係好衰, 第時一定有報應:028:

希望兔兔係彩虹橋活得開開心心.
vice0926 2008-11-12 02:02:59 PM
係囉!我都係諗起踩死隻貓果個女人..
又係著住高踭鞋.........
珊迪小姐 2008-11-12 03:06:43 PM
吾敢睇呀~~ :029:
casey 2008-11-12 05:55:52 PM
唔係人來0家
隻兔有咩得罪佢呀
alaneva 2008-11-12 10:28:16 PM
唔敢睇......驚睇完會唔開心(心up)!!希望個賤女人會死得比兔兔更慘.....
coffee 2008-11-13 03:01:48 PM
:028: 個賤人到底驚唔驚佢第時都係比人踩死架
casey 2008-11-13 06:47:54 PM
我今日出街見到有個廣告係賣鏡片既
又係用高跟鞋就覺得好驚喇:077:
alliekapo 2008-11-13 10:38:25 PM
果個女人好變態:056:
好彩我靜系見到頭果三福,
吾系ger話今晚都會發惡夢:046:
cordero 2008-11-15 12:40:43 PM
隻兔兔好可愛呀,,,,點解個女人可以咁GA....
一定係變態女黎GA>_<
otistou 2008-11-15 01:17:25 PM
點解佢可以咁ga.!!!!!
好恐怖呀><

快速發帖