賣兔籠

NaME520 發表於 2009-01-04 21:36|只看該作者|倒序瀏覽|打印
日本Marukan抽屜式兔籠(M)MR-306

9成新,個底有小小花左,但唔細心就睇唔到

原價千幾蚊,唔係好記得,可以上網睇

做狗籠同貓籠都ok,兔仔大個都夠大

NaME520 2009-1-5 12:18:55 PM
女係我既女朋友,得閒就去我屋企陪佢玩,

如果你唔鍾意我可以唔賣籠,賣左會買個4/5到大

,因為想放係房,但如果你唔想or令你誤會我唔賣都得

我賣左個籠都唔會買個平籠俾佢,只係想放進房

可以成日陪住我,我定時會放相上網

1-2星期一次,食既野都可以放上網(新草)

講真如果我偷偷賣,你都唔會知

但我尊重你,你話no,我唔會賣

可以定期send連籠相保證

但如果你相信我我唔會賣佢d野

我會以毛毛做第一,

akaicathy 2009-1-5 12:21:46 PM
我覺得LEE個籠幾好喎, 夠晒大
如果你換個細小小既, 兔兔好難適應架
helen_laam 2009-1-5 12:26:28 PM
賓尼兔真係需要大o既籠~~
因為佢o地攤長o既時候,個籠都只係o岩o岩夠長~~
樓主當初收養時話會俾佢最好~~
我真係唔覺得有邊個籠會好過呢個~~

同埋我初時以為呢個係你o既舊籠~~
所以先要賣~~
但係原來係毛毛原本主人俾你o既~~
我覺得你真係唔要都唔應該賣囉~~
你頂多轉贈俾其他兔友~~
再唔係賣完d錢捐晒去兔協~~
007reborn 2009-1-5 12:37:16 PM
原帖由 helen_laam 於 2009-1-5 12:26 PM 發表

所以先要賣~~
但係原來係毛毛原本 ...

樓上網友巳道出我所有心聲, 同理都好多謝係post相上嚟, 又問我意見, 我都好感激!
km7933 2009-1-6 11:29:23 PM
原帖由 helen_laam 於 2009-1-5 12:26 PM 發表

所以先要賣~~
但係原來係毛毛原本 ...

同意!!!兔兔是要一個大大的籠!!!:052:
elvisli 2009-1-7 07:03:47 AM
賓利多真係好需要空間...我因為想多d空間比mocha攪到成日阿媽嘈我話成間屋比哂隻野...但係我都覺得唔夠...

所以都係唔好賣籠啦
Panda)) 2009-1-7 07:44:50 AM
我同意呀~~我LUCKY都住緊呢個籠~~
佢夠地方玩~~~都會開心D~~!! ^^
hh0 2009-1-7 10:15:30 AM
原帖由 NaME520 於 2009-1-5 12:18 PM 發表
女係我既女朋友,得閒就去我屋企陪佢玩,
如果你唔鍾意我可以唔賣籠,賣左會買個4/5到大
,因為想放係房,但如果你唔想or令你誤會我唔賣都得
我賣左個籠都唔會買個平籠俾佢,只係想放進房
可以成日陪住我,我定 ...

又話唔賣都得,6/1 11:26pm 仲見你出價$800
http://www.uwants.com/viewthread.php?tid=7451783&extra=page%3D1

wesky 2009-1-7 11:06:27 AM
我本黎唔想講... 一直希望你真係鍚毛毛...
點解你可以講一套做一套??
""你話過俾最好既佢, 前主人唔鐘意就唔賣""
但你依家做緊咩??
由始到尾我都見唔到換籠既必要性! 換左亦唔見憸得幾多位!
你有將毛毛放係第一位嗎??  你完全俾唔到信心任何人去信你!
你似乎係想賣到越多錢越好!!!

"""但如果你相信我我唔會賣佢d野,  我會以毛毛做第一"""
你覺唔覺你呢句好有問題!!! !!!!
如果我唔信你, 你就唔會以毛毛做第一??
若要人地信你, 請以你既言語行為黎實踐, 而不是說一套做一套!

如果言語上令你不快, 我向你道歉, 希望你可以反省一下
007reborn 2009-1-7 12:18:13 PM
:028: 佢肯換籠我都還可以接受, 最驚佢賣兔籠後掉咗毛毛或者掉去SPCA.. Name520, 你賣咗個兔籠後係咪會即時買個新嘅俾佢, 如果唔係你會放毛毛喺邊度?  ::028: :028: :028: :028: :028:
hh0 2009-1-7 12:35:59 PM
唉....就算換都先買後賣,就係呢點唔明令人覺得無信心
NaME520 2009-1-7 04:15:25 PM
我想講....唔該話人之前請你問下當事人

我已經再三問左前兔主.

話左賣左係想放入房(冇位)

同會24小時開冷氣俾佢

我會買左個籠先賣

我自然會pm前兔主籠相

ok左再賣

一約星期六.日就買到

2者(兔兔同前兔主)ok先賣
NaME520 2009-1-7 04:21:48 PM
我希望你明白唔係個個間房都可以放下咁大個籠

我買左會pm相

我知要買左先可以賣

但我想講我今個星期先買

同我唔賣住

我買新籠同絕育都用千幾

唔係為左$
lolo 2009-1-7 04:27:58 PM
大家唔好太激動住....
不停懷疑他只會令他不再給我們消息
如果佢人係咁衰,佢唔出現我地都吹佢唔脹...#^62^#

可能name520因為空間問題真係要換呢~
希望佢換完會俾相我地分享~

其實毛毛已經俾左佢,佢點對毛毛我地都控制唔到....
下次有人要放棄撫養權都應該考慮清楚....
例如領養者是否有心,和有經驗等等...
我明白有時要放棄兔兔,都有很多原因,
但始終要承擔心愛的寶貝以後會得到未如所願的結果...#^20^#
hamster1013 2009-1-7 04:38:31 PM
我同意lolo的講法, 大家唔好咁激動, 冷靜些
或者name520真係因為空間問題而要換籠呢!!
毛毛已經俾咗佢, 哩個已經係事實, 係改變唔到o既~
同埋佢話換籠前會俾相前主人睇過先, 而且換咗籠之後佢會放毛毛入房, 可以成日睇住毛毛.........
我見佢之前都有post過毛毛d相上嚟, 我諗佢換咗個籠之後都會繼續post相上嚟掛?!

快速發帖