初次帶兔兔去平台花園玩....點知佢好鬼驚~~

katatata 2009-1-6 10:50:15 PM
#^44^#  但係帶佢出街~其實怕唔怕有菌!?
我都好想帶花花去街玩下~但我怕係街d花園太污糟~
machai)) 2009-1-6 10:50:21 PM
我用o個條其實o係吉之x 十元店買的...可以調節大小的~
原帖由 丫芷^0^ 於 2009-1-6 10:44 PM 發表
我都好想帶佢地去街街,但小丸唔比帶兔繩呀,帶左會發癲咁周圍衡.....而且佢依家條頸太粗..帶唔落啦..........==#^40^#
machai)) 2009-1-6 10:52:01 PM
帶o左一次咁多...我住o個度有平台花園,都ok 乾淨的 #^13^#
原帖由 katatata 於 2009-1-6 10:50 PM 發表
#^44^#  但係帶佢出街~其實怕唔怕有菌!?
我都好想帶花花去街玩下~但我怕係街d花園太污糟~
波丸媽 2009-1-6 10:52:53 PM
e~~你果條係可以cool埋身架bor,唔係狗帶呀可?
因為我果邊見過有狗帶,得一個圈,唔可以cool埋個身
machai)) 2009-1-6 10:55:27 PM
是給小狗用的...#^14^#  

原帖由 丫芷^0^ 於 2009-1-6 10:52 PM 發表
e~~你果條係可以cool埋身架bor,唔係狗帶呀可?
因為我果邊見過有狗帶,得一個圈,唔可以cool埋個身
波丸媽 2009-1-6 11:01:19 PM
係呀,thx~我都再去睇睇先,有兔繩真係方便d,可以帶佢地去公園影相相~~呵
wesky 2009-1-6 11:01:53 PM
下次拖佢地去公園散步先 :073:
siuling1200 2009-1-6 11:02:45 PM
有得出街真開心!!
佢有冇四處走先係唔肯郁呢..:032:
波丸媽 2009-1-6 11:03:00 PM
當狗咁拖嗎==雖然佢地似狗..........
katatata 2009-1-6 11:03:12 PM
#^56^#  但係我 bf 都話~帶花花落樓下公園~
帶佢出街玩~好似好污糟咁~唔俾帶花花出街~怕會病病~""
Vinkivan 2009-1-7 05:53:02 PM
我都好想帶我三隻兔兔出街街呀~ 可惜呢邊天氣太凍, 仲成日落雪, 想帶都帶唔倒~~#^19^#
ping.tat 2009-1-7 11:24:48 PM
原來ILR個隻兔兔給你買左~
我個日去ILR見到有兩隻好似樣,我一直以為佢地係親戚
之前一直好掛住佢地,佢地D毛色好特別~
你要貼多D相相給我地看A
machai)) 2009-1-8 11:01:36 PM
#^45^#  thx ~~
原帖由 ping.tat 於 2009-1-7 11:24 PM 發表
原來ILR個隻兔兔給你買左~
我個日去ILR見到有兩隻好似樣,我一直以為佢地係親戚
之前一直好掛住佢地,佢地D毛色好特別~
你要貼多D相相給我地看A

快速發帖