今日去完R記佢地話oxbox唔再出,當真?
hamster1013 2009-1-7 03:55:29 PM
頭先打去r記問, 個女仔答我係呀!!
佢話冇木瓜丸可以俾apd的木瓜粒或木瓜乾喎~

我再打咗去pet c...問,話有,但係得返大盒500粒裝
但最佳食用期係到09年10月
非會員價$150    會員價$128

stephanielwk)) 2009-1-7 05:01:58 PM

回復 15# 的帖子

Pet Centre have few shops in Kowloon and Hong Kong Island.
I bought from North Point that shop.
TaMMy 2009-1-7 07:31:22 PM

回復 17# 的帖子

你係pet centel買到#^66^#
但係我上星期六去同一間鋪 , 個staff同我講話佢地無賣呢樣野#^71^#
hh0 2009-1-7 11:16:11 PM
不如趁機會戒左木瓜丸啦
Jessie)) 2009-1-7 11:43:02 PM
其實除了木瓜丸可以排毛毛, 仲有咩方法:077:
wesky 2009-1-7 11:44:52 PM
食多D草係排毛既最好方法
木瓜丸只可以當係一種好好味既零食, 香味濃
佢唔出, 我就唔買LU
得閒晒下紅蘿蔔乾仲好 :073:
hh0 2009-1-8 12:12:32 AM
同意呀, DIY零食健康D, 紅蘿蔔乾唔錯呢
上箱草儲埋好多好多草碎, 遲D趁放假可以大量整草餅
派街坊都得呀......多到
stephanielwk)) 2009-1-8 12:58:59 PM

回復 18# 的帖子

I went to pet centre with my rabbit last night.
I still saw few bottles of 木瓜丸,have small size and large size.
They put them near Oxbow grass area.
Hope this information can help you:053:
elyse)) 2009-1-8 01:13:33 PM
其實有好多外國的報告都有講木瓜丸對兔仔排毛無咩正面的作用..
可以話係廢,佢地只不過係製造出黎比我地d主人睇..
等我地買咋嗎..
所以無出都唔洗咁驚..
只要日日都有足夠的草和菜就ok啦..
Jessie)) 2009-1-9 12:11:54 AM
如果係咁我就可以放心好多了, 因為我隻兔兔食好多草的:070:

快速發帖